Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DaveEricGrohl
Eriksen lavede en sjælden fejl men fint han fik rettet op på det. Nu holder jeg ikke ligefrem med man u, men glæder mig over at Eriksen bliver brugt korrekt
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af United2008
Rolig nu. Vi har altså også slået pool med en ny træner og et halvt nyt hold. Der er vel rigelig grund til at være optimist som United fan her i den nye og spændende begyndelse. Mener du seriøst, at Arsenal har en bedre trup end United spiller for spiller? I er bedre sammenspillet men det skal vi nok komme efter sådan som det ser ud efter 5 kampe af betydning.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af 12'eren
Fed intensitet og godt spil undervejs. Arsenal spillede fantastisk i starten af 2. halvleg (Ødegaard kunne det hele der) - men til slut var det reelt tættere på 4-1 end 3-2 til Manchester United.
Skrevet af SådanKammerat
GLAZERS IN - eller hvordan er det nu, det lyder?
Skrevet af Shamran
Arsenal troede de var det nye City og blev straffet da de slet ikke har samme organisation eller defensiv som City og United kunne jo have scoret et par kasser yderligere hvis man havde været lidt skarpere i 2. H. på 2-3 andre muligheder udover de 2 man scorede på.

Med Erikssen på banen så er det jo bare at give ham bolden og have Rash på banen og så er der automatisk god mulighed for friløber eller 2 mod 1 - det er såmænd bare at vente på retur mødet da Arteta åbenbart ikke kan spille på andre måder ;-)

Dejlig sejr idag og fedt at se Antony komme igang i hans debut og få banket yderligere selvtillid i Rash med 1 assist og 2 mål, men MoM var imo Erikssen hvilket jeg kan høre flere fan forum også havde ham efter kampen som eks. United Stand. Klart den vigtigste signing i dette vindue...
Skrevet af UnitedG
Du har på ingen måde sat dig ind i / forstået hvad glazers out handler om, men til info kan jeg kort oplyse om at de kontinuerligt trækker penge ud af klubben og har gældsat den. Det handler ikke om spillet.
Skrevet af Geddar , moderator
"det er såmænd bare at vente på retur mødet da Arteta åbenbart ikke kan spille på andre måder ;-)"

Og forrige gang endte det så med en 3-1 sejr til Arsenal.

Nogle gange er der bare skarpheden i feltet til forskel. Arsenal kom til masser af gode situationer, men manglede lige det sidste i afslutningerne.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af SådanKammerat
Glazers in/out. Couldn’t care less
For det første er I ikke ejet af andre end Glazers. De kan jo gøre med de penge, som de vil, kan de ikke?
I denne sæson har I igen igen igen fået banket en masse penge ud til nye spillere - Samtidig fodrer I de spillere med ret store lønninger, så de kan være tilfredse med forholdene.
Det gengælder spillerne med at spille sig til en plads i Euro-league og ikke har vundet PL siden 2013.
Så har I lige et par sejre, og I vælter om jer med floskler fra en svunden tid. ( Det kan dog være, det kan holde småkriminelle fra indbrud på stadion) Held og lykke på torsdag.
Skrevet af Mudsen
Og vi er stadig den klub der har fået mindst fra VAR og selvmål! Ligesom de sidste mange sæsoner! Lidt mere held og dommertække de næste par kampe så vi ligger lige med de andre i The Big Six! Ja tak!!
Glory glory!
Skrevet af Mudsen
Det er første gang United har var med sig! Og klart frispark! Jeg har er dommerkort at spille ud med - hvad har du?
Glory glory!
Skrevet af Mudsen
At stemple og skubbe samtidig har alle dage været er frispark. Hold nu bare op. Arsenal har fået så rigeligt fra dommernes side og selvmål til jeres fordel har i også fået. Smid en dommeruddannelsesbevis og tale videre om det eller sæt dig ned igen
Glory glory!
Skrevet af Slettet(172333222811)
Jeg har er dommerkort at spille ud med - hvad har du?


Smid en dommeruddannelsesbevis og tale videre om det eller sæt dig ned igen


Hvor er du dygtig anonym-bruger på internettet.
Skrevet af Mudsen
Dygtig? Sagde jeg ikke? Det siger du? Anonym som alle andre? Ja. At være uddannet dommer er relevant i denne debat. Var der andet? 🎤….
Glory glory!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Alle bør efterhånden frygte os. Blev grint lidt af, at jeg udtalte Uniteds hold på papiret er det anden bedste i Premier league efter City. Sejren i dag cementerer det.


Du holder vel ikke tilfældigvis med AGF i Danmark?
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Ph.C.
Som neutral seer synes jeg nu, at det ikke-dømte frispark var en klar og åbenlys fejl. Det er tydeligt, at han bliver bragt ud af balance ulovligt.

Derudover tror jeg, at mange Arsenal-fans ønsketænker lidt herinde - Utd stopper jo ikke med at gøre fremskridt nu. ETH har fundet ud af, hvordan han sætter dem op, så de er mest effektive, men han bygger samtidig på i relationer og boldomgang. Tror de bliver farlige for alle hold ret hurtigt og kommer tæt på City/Liverpool efter de næste par transfervinduer.
Skrevet af Common sense
CE som MotM på Sky !
Skrevet af bruger 151353
Dit indlæg emmer ikke ligefrem af "Couldn´t care less", man skulle næsten tro at du havde dit indlæg klar, såfremt en eller anden hoppede på din GLAZERS IN fælde..
Skrevet af BottledIt
Arsenal så stærke ud idag, skulle dog have haft to smidt ud men bliver så til gengæld snydt for et straffe..

Det virker lovende for Arteta, hvis han kan holde Arsenal syndromet væk fra truppen.

Skrevet af Den Trætte
Det er da udelukkende taktisk Arsenal eller skal vi sige Arteta bliver sat på plads i dag,

Jeg sad selv i vores egen tråd (United) og skreg på udskiftning, da det for mig var rimeligt klart at Gunners ville løbe af med sejren hvis vi ikke gjorde noget.

Ten Hags genistreg bestod i indskiftningen af Ronaldo.

Da MR spillede på toppen var Arsenal "nødt" at trække sig 10 meter længere tilbage i forsvarslinien for at dæmme op for Rashfords dybdeløb. Indskiftningen af Ronaldo betød at Arteta eller spillerne (Tænker det må være Arteta eftersom han ikke korrigerede for det taktisk) skubbede forsvarslinien helt op til midten og tada 2 kontramål og flere andre situationer som kunne have givet yderligere mål.

Jeg så altså ikke at Arsenal var så overlegne i chancer, I fik lov at smide mange bolde imod mål udefra, men synes vores forsvar lukker godt af i feltet. Med klassespillere som Saka og Martinelli kan man ikke vinde 100% af sine dueller, men både Malacia og Dalot kommer godt efter det og slår aldrig op i banen
Skrevet af Geddar , moderator
@Den Trætte

Det var skarpheden i feltet der var afgørende i går. Ser man på de situationer, der førte til afslutninger havde Arsenal en lille fordel i xG. Men der var en del situationer, hvor man kommer til cut-backs inde i feltet, men dog ikke rammer en medspiller eller finder en spiller på bageste, hvor der så ikke kommer præcision i hovedstødet på tværs. Der blev skabt rigeligt med farlige situationer i Uniteds felt til en sejr. Det har næppe være planen...
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0