Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RuneG
Det var sgu ikke dommeren, der var afgørende i dag. Og skal vi endelig gå ind i den, så var Arsenal vist også ret heldige med, at VAR ikke så nærmere på Lokongas stempling på Fernandes ben. Og at Tierney på imponerende vis overså den fra 2 meters afstand: https://twitter.com/theeuropeanlad/status/1566455502271385601?s=21&t=9zD4kNhc78zVXzJrCIMdzA
Skrevet af Peder Nielsen Hoseøl
Som man jo ind i mellem ser: det 2 bedste hold vinder kampen
Peder Nielsen Hoseøl
Skrevet af Geddar , moderator
"Alle bør efterhånden frygte os."

Seriøst? Altså det ser da bedre og, og der var pænt med kynisme i dag. Men det var da ellers ikke en videre imponerende præstation.

@TheUnitedWay

Man kan også nævne 16-10 i afslutninger i Arsenals favør, og en xG der var en tand bedre. United var dog klart det mest kyniske hold.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(030726220211)
Og nogle få mente at Arsenal var en mesterskabsfavorit, de er da godt et virkelig dårligt fodboldhold. White og Gabriel er da noget af det mest ringe jeg har set på. Mirakel, hvis de kommer i top 4.
Skrevet af Wise1964
Arteta må finde lyskæden og analogierne frem igen - de gav sejren væk til United
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af klykke
Nu er vi igen ude i farvede kommentarer..

Expected goals er tæt på helt lige uafgjort havde været fair. United mere kyniske.

Og så tror jeg dommerne er mere neutrale angående VAR dommen, end de to holds fans.
Så nok den rigtige dom, i hvert fald inden for skiven.

Fans skal squ altid føle sig så meget bortdømt og at hele verden er imod dem og deres hold. Prøv nu at være objektive.. det vile virkelig gavne debatten.
Skrevet af Gunner1
Så er det ikke kun mig. Også fin bromance mellem ETH og 4. dommeren. Hyggeligt.

Hvorom alting er, så var det skarpt kontraspil af United. Er fortsat ikke overbevist om at Gabriel/Saliba har begavelsen til at stoppe topholdene.


Skrevet af faerk71
Drengene fra….
Stop, bare stop!
Skrevet af TheUnitedWay
Ret skal være ret det var en ret lige kamp. Det er så også imod et Arsenal-hold som har vundet de sidste fem kampe. Jeg opponerer bare imod dem som mener at vi blev spillet ud af banen. Det har vi prøvet, så laver man ikke tre mål og vinder kampen...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Geddar , moderator
"Og nogle få mente at Arsenal var en mesterskabsfavorit, de er da godt et virkelig dårligt fodboldhold. "

Wauw..... Ja, så forfærdelige at de var tæt på top 4 sidste år og i år ligner en stærk kandidat til det. Zygt dårlig ik!?!!!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Gunner1
Klykke. Prøv nu alligevel at lege med her. Nketiah bliver tydeligvis holdt fast. Det er vel ret objektivt.

Er der en god forklaring på at den ikke bliver dømt? Sådan helt objektivt?
Skrevet af TheLastWord
Arsenal havde en masse boldflytteri men aldrig rigtig skarpe og kunne ikke finde vej igennem uniteds forsvar.
ETH ser ud til at være på rette vej efter en frygtelig start.
Skrevet af ArsenalMand
Ingen har gjort Arsenal til favorit til noget mesterskab.
Det er trist og ærgerligt at tabe, men opløftende at se hvor langt vi er fremme.
United griber kampen an, som om de mødte City eller Liverpool. Det er da en kompliment vi kan tage med os.
Skrevet af Slettet(172333222811)
Alle bør efterhånden frygte os. Blev grint lidt af, at jeg udtalte Uniteds hold på papiret er det anden bedste i Premier league efter City. Sejren i dag cementerer det.


Haha så røg jordforbindelsen da helt.
Skrevet af MarcusRashford
Hej
Skrevet af Fatty
Fortjent sejr! Arsenal triller den rundt og det ser flot ud, men nu er det jo ikke det, det drejer sig om…
United var presset i bund i starten af 2. halvleg, både fordi Arsenal spillede flot, men også fordi United trak sig for langt tilbage og dermed tillod det… men kunne score på sine chancer vil jeg hellere end at kunne spille flotte kombinationer og misse målet…
GGMU
***Manchester United***
Skrevet af klykke
Gunnar1

Jeg skal ikke vurdere om hvor meget der skal til i en holde situation inden det er for meget.. men det er vel fakta ar ødegaard ikke ramte bolden ved eriksen episoden.

Igen, så skal man nogle gange lade dommere være dommere for de kender loven 110 gange bedre end du og jeg. Og ikke at de ikke laver fejl, det gør den nok, men de er mennesker. Men lur mig om man ikke altid kna finde et par episoder der burde være anderledes til alle hold når sæsonen er slut

Det vigtigste er vel at fejlene minimeres betydeligt mere nu end før VAR. Eller har folk glemt de sindayge fejl der var.

Skrevet af Objektivitet
Som neutral er det altid sjovt at følge disse tråde. Efter min mening dømte dommeren en god kamp, og selvfølgelig skal VAR gå ind og annullere målet, da der er klart frispark på Eriksen.

Jeg synes, at Arsenal spiller en udmærket kamp, men at de spiller United ud af banen er jeg ikke enig i. Jo, måske de første 15 minutter af 2. halvleg, men ellers var det en helt lige kamp, hvor United dog er skarpere, og hvor Arsenal ikke spiller sig til noget særligt. Alt i alt en underholdende kamp!
Skrevet af Cantona07
Hvordan kan frisparket på Eriksen være til diskussion? Ødegaard rammer ham på benet, skubber ham i ryggen og har på intet tidspunkt i den sekvens bolden inden for spilafstand
Interviewer: "According to Mark Hughes & Steve Bruce, you were the only player that didn't get the hairdryer. Why was that?" Cantona: "Because I was good"
Skrevet af Gunner1
Klynke, den med at holde tænker jeg at du fint er i stand til at vurdere og graduere. Det er vel ret binært: Holde vs ikke at holde. Arme rundt om = Der holdes.

Det tror jeg ikke noget menneske vurderer 110 gange bedre end jeg.

Nu diskuterer jeg ikke andre situationer, hverken dem for eller imod Arsenal.
annonce
0