Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Arsenalfan36
Der er krummer i Eriksen-drengen. Stor respekt. Desværre tabte mit yndlingshold Arsenal - men du skal mange år tilbae i tiden før de sidste vandt over United på udebane. Jeg fuglte kampen på Flashscore.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg er enig med Geddar i at det var en lige kamp, og Arsenal ser gode ud. Man kan vel sige at de var bedst på bolden imens vi var bedst i felterne.

Nu hvor vi begge ligger i toppen minder det lidt om gamle dage. Jeg vil dog på ingen måde jinxe den, og jeg er fortsat tilfreds med en 4-6 plads i denne første sæson under ETH.

Vi ser gode ud i vores stærkeste opstilling, men med spillere som Maguire, AWB og Shaw til bredden ved man også godt hvor hurtigt det kan vende.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Den Trætte
Enig Geddar men der er jo fordi vi står rigtigt, jeg så da også vi havde en del "cutbacks" der burde have været udnyttet.

Jeg synes I spiller en god kamp, men jeg synes ikke I var farligst. Vi har egentligt "ok" styr på sagerne i 1. halvleg uden at vi er i direkte kontrol, medens I kom som blæst ud af en kanon i 2. halvleg, og helt fortjent kommer på 1-1, men Ten Hag vinder slaget med indskiftningen af Ronaldo i min optik.

Så bliver det lidt farligt igen til slut da vi er nødt til at sætte vores "captain" ind i stedet for Martinez

Det er dog tydeligt at I er 2 år længere henne i projektet end vi er, og respekt til Arteta for at skabe en rigtigt godt spillende hold med mange unge spillere.
Skrevet af Joker J
Stærkt United.
Skrevet af SådanKammerat
151353

Det var der en, der gjorde- og dig også. Tror nu heller ikke jeg er helt forkert på den, men det gør ikke så meget, om jeg er eller ej. Så længe I selv tror på det og sviner ledelse til, når I taber og næsten lovpriser Harry, når I vinder ☺️ - Har selv to kammerater, der sværger til den røde del af Manchester, og de nævner hver eneste gang, der signes en ny træner eller spiller, at nu vender det. Må sige I har jeres styrke i troen. Jeg vil gerne krybe til korset og klappe, hvis I så vinder de næste ti kampe. Så har Både TenH og alle spillerne bevist, der er noget om skakken.
Skrevet af bruger 151353
Tillykke med din vellykkede mission. Ser frem til dit næste rant om Kai Havertz.
annonce
0