Snak

Mere indhold efter annoncen
Efter Ove forlod AB rykkede de ned. Sidst Viborg fyrede Ove rykkede de ned. Da Vejle fyrede Ove rykkede de ned. Da Randers fyrede Ove rykkede de ned.

Nu er Ove igen fortid i Viborg...
Det er klart at knæskaden ikke er hele sandheden. Jeg vil vove at påstå at Søren F kunne have klaret den daglige træning uden problemer assisteret af Ove evt siddende på en stol. Under kampene kunne Ove stille og roligt have styret kampene godt assisteret af Søren. Oves tilstedeværelse havde været alfa og omega til en redning i superligaen. Ansættelsen af Auri har jeg aldrig kunnet fatte, han passer under ingen omstændigheder ind. Jeg tror personligt at Ove har åbnet munden for meget, måske mht spillerindkøb og dermed er kommet i konflikt med Morten Jensen. Også læser jeg senere at man ingengang kan finde en rolle til ham indtil 01-07. Den rolle kunne i mine øjne være redning for Viborg: Den hedder altså AGF og Sønderjyske i de næste 2 kampe, hm hm
En konflikt? Uenighed om retning? Alkohol? Ja, vi kan alle gætte, men vi får nok aldrig hele sandheden.


Du siger alkohol, så vil jeg gerne forhøje med "narkoluder i klædeskabet".

Det er kendt, at Ove og MJ har haft deres kampe, fordi de har forskellige ideer om, hvordan en klub skal drives. MJ er nervøs omkring økonomien, og OC er mere bekymret for om spillerne får, hvad de skal have.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Helt enig acgade - smid Ølby ad helvede til og ansæt Ove C for resten af sæsonen
AC Horsens for altid
Hov der skulle stå Mølby :-)
AC Horsens for altid
Man føler godt nok med Viborgs fans. Hvordan må det ikke være, at se den bedste træner i klubbens historie blive sparket på porten, mens afløseren med fast hånd styrer direkte imod afgrunden.

Ove må godt nok have gjort et eller andet slemt.... Kan han have dusket direktørens kone eller sådan noget???? Det her giver simpelthen ikke mening.
annonce