Snak

Mere indhold efter annoncen
Fuldt ud fortjent Rayo sejr.
Somos los hinchas, más anarquistas..
Flot kamp af “lynet”
Endagtilbage.

Du har en skidt skidt hukommelse. Atletico har været langt værre og det var i årevis. Desuden har der da været endnu ringere præstationer.
Derudover kan Ancelotti jo ikke spille kampen for dem. Selvfølgelig skal han da også kigge ind ad, men de skal selv bringe noget energi, vindervilje og måske lidt teknik?
De bruger alle tricks i bogen

Synes nu også, Carvajal´s fakede skade, da han glider, fortjener applaus. Den tager sgu prisen for usportslig opførsel i aften.


Du vælger at tolke det negativt af uvisse årsager! Det er en cadeau til Rayo spillerne for deres indsats hvor de giver alt hvad de kan på alle parametre.
Rayo Vallecano.......Sådan !!!
Glæder mig til Februar, det her Real hold er da noget af det ringeste.
ACH & Tottenham
Mindes nu ikke en kamp værre end denne baseret på parametre at du skal give liv og sjæl når du er så heldig at få lov at trække den hvide trøje over hovedet. Og den indstilling i dag, har jeg aldrig set lignende og det mener jeg.

Nej Ancelotti kan ikke spille for dem, men manden kan i det mindste forsøge at ændre kampens gang. Han var jo ligesom vidne til det samme som os. Derudover kan man undre sig over Benzema skulle bringes ved 4-0 mod Celtic, så han heller ikke var klar til i dag. Det kører ikke rigtig med beslutningsprocessen lige pt.

Ser frem til der er pause torsdag. Så kan vi kun se noget andet når vi kommer på den anden side at jul.
Tak for det. Hilsen Barcelona
Jeg har svært ved at se Real vinde et stort trofæ i år. Barca tager La Liga og Bayern tager CL

2 points og 9 mål foran i ligaen efter 1/3 af turneringen hvor Barca endda ikke engang har topnoræsteret endnu må være godkendt
Jeg har svært ved at se Real vinde et stort trofæ i år


Tror ganske enkelt heller ikke de vinder flere store trofæer i år! De må vente til 2023.
annonce