Snak

Mere indhold efter annoncen

Real-fiasko da Gavi strålede i Barcas finalesejr

Skrevet af bold
søn 15. jan 20:55

Barcelonas Gavi var i forrygende form i Super Cuppen mod Real Madrid søndag aften, hvor han leverede to oplæg og et mål i den overbevisende 3-1-sejr.Læs hele nyheden her
Skrevet af crn85
1
Skrevet af Slettet(381423232901)
Tillykke til Barca. Så ikke kampen, men ser ud til i stats at vi blev kørt over. Skidt start på 2023.
Skrevet af Chris4700
Til alle dem der ufortrødent skubber anti-Busquets narrativet frem - umuligt at man ser denne kamp og holder fast på, at han ikke kan gøre sig gældende hos Barca længere.
Er med på at hans niveau ikke er hvad det har været, men hold nu op en kamp han spillede i dag.
Generelt var Barcas midtbane bare lysår foran Madrids i denne kamp
Barca
Skrevet af crn85
Skulle lige nå at komme før sims91 😅

OT.
Kunne ikke se kampen, men er da glad for sejren.
Og det lyder herinde til at barca kørte rundt med r madrid?
Og det er jo rart barca vandt, især når modstanderen hedder r madrid, men havde barca tabt, er det ikke en turnering jeg vægter højt.

Men kan være det giver et moralsk boost til den sidste del af sæsonen. :-)
Skrevet af Slettet(561254230903)
kæft en magt demonstration. real blev sat på plads på alle måder. en skam de scorer til sidst. det fortjente de ikke engang. Gavi styrer godt nok det hele. Ham og pedri satte lige modric og kroos på plads på den midtbane. de ejede det hele. 18 år og 20 år. det skal folk lige huske. real var helt væk i aften. selv med en dags restitution mere.

1 trofæ. tjek. nu skal de andre tre bare sikres i denne sæson.
Skrevet af Dodge
Real-fiasko

Fiasko? De blev udspillet. De lignede børn.
Skrevet af A7X4ever
Magtdemonstration!

Næsten som at se Barca under Xavi – Iniesta – Messi dagene hvor de rundbarberede Real overlegent.

Håber de kan gentage dette spil i næste El Clasico der kan blive sæsondefinerende
Skrevet af Visca Barca Visca Catalonia
Hvordan er det en real fiasko når Barca er med længder bedre på nuværende tidspunkt?
Skrevet af Blaugrana ever
Fiasko? Det er da aldrig en fiasko at tabe et el-clasico opgør, eller er det bare mig??
Skrevet af Tobt
Elendigt Real Madrid forsvar der kalder på to nye backs. En front trio der ikke skaber det mindste. Et Barcelona mandskab der ser ud til at være godt spillet sammen. En sindssygt varm Gavi. Jeg er glad for den ender 1-3, det ser bedre ud på papiret, men den gør stadig ondt. Tillykke Barcelona.
Skrevet af slapafchef
Horribel indsats. Helt fortjent at Barcelona tager den. Ingen vilje eller noget der ligner lyst til og spille. Jeg kommer ikke til og bruge den med at det “bare” er supercuppen, man vil vinde alle finaler man deltager i, og endnu mere når modstanderen er Barcelona. Forfærdelig fodboldkamp som Madrid fan.
Skrevet af BerlinerDK
Bedste Barcelonakamp i denne sæson. Wow.
Skrevet af realmadrid7
Før hvor var vi dårlige. Så man håbe Perez indser til sommer der skal handles nu, der kan ikke presses mere ud af Kroos, Modric, Benzema, Carvajal mv. Nu har man i den grad også sparet i mange sæsoner.
Skrevet af Kenken
Klasse kamp hvor real blev udspillet.

Gavi og Pedri er klasse. Camavinga er derimod overvurderer. Han bliver ofte (i de kampe jeg ser med ham) skofter ud omkring halvleg efter at “falde igenne” niveau mæssigt modsat Gavi og Pedri. Det tegner godt og lyst for fremtiden med de mange unge talenter der slår til

Og Balde. Det er virkelig mangle på objektivitet når det blev kritiserer som vennetjeneste at han blev udtaget til VM.

Busquets havde også en kongekamp på midten med 103/111 (?) afleveringer (92 procent)

Vinicius som man kender ham. Slår ud med armene npr ham begår de mest tydelige frispark
Skrevet af Stagger Lee
Fremragende første halvleg, hvor Real bare blev udstillet og splittet ad gang på gang. Gode præstationer hele vejen rundt, men for helvede, Gavi! Mand, han spillede fremragende.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Ma-sH
Real skal til at komme op i tempo, det har været ringe siden der er startet op igen efter VM. Simple fejl, der kynisk bliver udnyttet af et bedre spillende Barca-hold, de ser gode ud, og jeg er bange for at de også løber med mesterskabet, hvis Real ikke snart ændrer intensitet. Og så kommer der simpelthen for lidt offensivt, skuffende.

Var meget efter Vinicius de første år i Real da hans fejlrate var alt for høj og der var for lidt slutprodukt. Tror dog at han fik alle kritikere til at holde mund i de seneste to sæsoner hvor han virkelig steppede op. Han er dog tilbage hvor han var for nogle sæsoner siden, alt for lidt kommer fra ham, dårlige beslutninger, unødvendige boldtab, uskarp. Håber han kommer igang, ellers bliver det en lang sæson.

Tillykke til Barca. Håbe dog at formatet ændres, det giver jo ingen mening at et hold der hverken vandt CdR eller mesterskabet ender med at stå med Super Cuppen, sorry. Det er min holdning ligegyldig hvem der havde vundet!
Og at den så også spilles i Mellemøsten, puha, fodbold er et smukt spil, men det er ikke kønt rundt om ...

Hala Madrid
Skrevet af Slettet(381423232901)
Hvordan er det en real fiasko når Barca er med længder bedre på nuværende tidspunkt?


Hvis man nu antager målsætningen for Real Madrid var at vinde kampen, må det være en fiasko for dem, når kampen ikke udvikler i den retning hensigten var. Man må trods alt antage en klub som Real Madrid altid har en målsætning om at vinde.
Skrevet af TheSpursyWay
Rimelig godt klaret af et EL-hold, som kan rundbarbere et CL-hold så overlegent.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af A7X4ever
Hvordan er det en real fiasko når Barca er med længder bedre på nuværende tidspunkt?


Selvfølgelig er denne El Clasico en fiasko for Real Madrid da de ikke bare tabte men også var spillet ud af brættet mod Barca hvilket ikke må ske.
Akkurat som det ikke må ske visa versa og sidste El Clasico ligeledes for os var en fiasko
Skrevet af Rødt lys
Som real mand blev jeg skudt lidt ned efter sidste kamp fordi jeg erklærede vores hold for dårligt i nuværende forfatning og egentlig mest af alt ønskede sæsonen slut. Vi kommer ikke til at vinde et trofæ i år. Det handler om at følge med så barca ikke får ligaen overlegent også. Forhåbentlig kommer revolutionen til sommer, der skal 5-8 nye spillere ind. Minimum 3 med udløb og så alt for mange alt for dårlige reserver der også skal væk. Blir en spændende sommer (forhåbentligt)
annonce
0