Snak

Mere indhold efter annoncen
Horribel indsats. Helt fortjent at Barcelona tager den. Ingen vilje eller noget der ligner lyst til og spille. Jeg kommer ikke til og bruge den med at det “bare” er supercuppen, man vil vinde alle finaler man deltager i, og endnu mere når modstanderen er Barcelona. Forfærdelig fodboldkamp som Madrid fan.
Bedste Barcelonakamp i denne sæson. Wow.
Før hvor var vi dårlige. Så man håbe Perez indser til sommer der skal handles nu, der kan ikke presses mere ud af Kroos, Modric, Benzema, Carvajal mv. Nu har man i den grad også sparet i mange sæsoner.
Klasse kamp hvor real blev udspillet.

Gavi og Pedri er klasse. Camavinga er derimod overvurderer. Han bliver ofte (i de kampe jeg ser med ham) skofter ud omkring halvleg efter at “falde igenne” niveau mæssigt modsat Gavi og Pedri. Det tegner godt og lyst for fremtiden med de mange unge talenter der slår til

Og Balde. Det er virkelig mangle på objektivitet når det blev kritiserer som vennetjeneste at han blev udtaget til VM.

Busquets havde også en kongekamp på midten med 103/111 (?) afleveringer (92 procent)

Vinicius som man kender ham. Slår ud med armene npr ham begår de mest tydelige frispark
Fremragende første halvleg, hvor Real bare blev udstillet og splittet ad gang på gang. Gode præstationer hele vejen rundt, men for helvede, Gavi! Mand, han spillede fremragende.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Real skal til at komme op i tempo, det har været ringe siden der er startet op igen efter VM. Simple fejl, der kynisk bliver udnyttet af et bedre spillende Barca-hold, de ser gode ud, og jeg er bange for at de også løber med mesterskabet, hvis Real ikke snart ændrer intensitet. Og så kommer der simpelthen for lidt offensivt, skuffende.

Var meget efter Vinicius de første år i Real da hans fejlrate var alt for høj og der var for lidt slutprodukt. Tror dog at han fik alle kritikere til at holde mund i de seneste to sæsoner hvor han virkelig steppede op. Han er dog tilbage hvor han var for nogle sæsoner siden, alt for lidt kommer fra ham, dårlige beslutninger, unødvendige boldtab, uskarp. Håber han kommer igang, ellers bliver det en lang sæson.

Tillykke til Barca. Håbe dog at formatet ændres, det giver jo ingen mening at et hold der hverken vandt CdR eller mesterskabet ender med at stå med Super Cuppen, sorry. Det er min holdning ligegyldig hvem der havde vundet!
Og at den så også spilles i Mellemøsten, puha, fodbold er et smukt spil, men det er ikke kønt rundt om ...

Hala Madrid
Hvordan er det en real fiasko når Barca er med længder bedre på nuværende tidspunkt?


Hvis man nu antager målsætningen for Real Madrid var at vinde kampen, må det være en fiasko for dem, når kampen ikke udvikler i den retning hensigten var. Man må trods alt antage en klub som Real Madrid altid har en målsætning om at vinde.
Rimelig godt klaret af et EL-hold, som kan rundbarbere et CL-hold så overlegent.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Hvordan er det en real fiasko når Barca er med længder bedre på nuværende tidspunkt?


Selvfølgelig er denne El Clasico en fiasko for Real Madrid da de ikke bare tabte men også var spillet ud af brættet mod Barca hvilket ikke må ske.
Akkurat som det ikke må ske visa versa og sidste El Clasico ligeledes for os var en fiasko
Som real mand blev jeg skudt lidt ned efter sidste kamp fordi jeg erklærede vores hold for dårligt i nuværende forfatning og egentlig mest af alt ønskede sæsonen slut. Vi kommer ikke til at vinde et trofæ i år. Det handler om at følge med så barca ikke får ligaen overlegent også. Forhåbentlig kommer revolutionen til sommer, der skal 5-8 nye spillere ind. Minimum 3 med udløb og så alt for mange alt for dårlige reserver der også skal væk. Blir en spændende sommer (forhåbentligt)
annonce