Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VLG
Bedste kamp i sæsonen, Vamooss!!
Skrevet af Stagger Lee
Håbe dog at formatet ændres, det giver jo ingen mening at et hold der hverken vandt CdR eller mesterskabet ender med at stå med Super Cuppen.

Ja, det kan man selvfølgelig godt sige. Men, sagde du også det, da Real vandt 19.20 versionen, hvor de ikke engang skulle have været med for deres tredjeplads i ligaen? Det var kun fordi Barca sluttede på anden pladsen i både copaén og i ligaen, de fik den ledige plads.

Selvfølgelig kan man godt sige, det er et udvandet koncept, men altså, nu er det her og alt andet lige, så giver det da noget mere en følelse af en cup. Supercuppen, hvor end den spilles, er jo bare en showkamp af en slags.

Men denne her føles godt pga måden, man vandt den, fordi det var mod Real og fordi, det er lang tid siden, man har vundet noget. Det kan blive en vigtig sejr for resten af sæsonen også.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af casillas
Det var en ringe indsats af hele holdet, hvor især Rüdiger sejlede. Vini var i Araujos lomme, Pedri og Gavi kørte dem rundt.

Tillykke til Barca med trofæet og årets første Clasico.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Tonytouch
Tillykke til Barca, klart bedste hold på banen i dag. Men fuldstændig latterligt at et hold som hverken vandt La Liga eller Copa del rey nu står og fejrer en Super Cup sejr.
Det giver jo ingen mening imo

Carvajal er færdig på topplan
Skrevet af Kenken
Jeg kan sagtens følge det, men er jo også latterligt, at et hold (fx flere af de gange Real Madrid har vundet) kan vinde Champions League efter ikke at have vundet ligaen (champions). Men sådan er konceptet nu engang udviklet sig og så spiller real og Barcelona og øvrige hold jo efter at vinde.
Skrevet af Stagger Lee
Fun fact. Supercuppen i Spanien er endnu ikke vundet af et hold, der har vundet noget året forinden med det nye format. 2 gange er den vundet af Real, 1 gang af Athletic og nu 1 gang af Barca, men ingen af dem har været hverken liga mestre eller pokalmestre, når de har vundet.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Synes de gange jeg har set Real Madrid, har de godt nok skuffet spillemæssigt. Ved godt Ancelotti vandt La Liga og CL, forstår slet ikke Real Madrid fans kan være tilfreds med det mest sørgelige spillestil siden Capello som Real Madrid spiller lige nu.
Skrevet af crn85
Stagger lee

Måske man burde ændre formatet tilbage til kun 1 kamp igen og så nr. 2 i ligaen og nr 2 i CDR sæsonen inden spiller..

Istedet for mestrene mod CDR vinderne.
Når de alligevel ikke kan finde ud af det 🤣
Skrevet af Ntx32
Magtbalancen er utvivlsomt skiftet i Spanien...
Barca er tilbage som det bedste hold. Det har de vist i noget tid nu:)
Skrevet af HaderFIFA
Man har ikke lyst til at sige tillykke til de små børn der er Barcelona fans her på siden, så det bliver et tillykke til Barcelona. De var længder bedre end Real idag, men okay, hvem er ikke det i øjeblikket. Det var lige præcis det jeg havde håbet på så den ledelse kan se hvor meget det hold mangler fornyelse!!! :D
Skrevet af FodboldFest
Og at den så også spilles i Mellemøsten, puha, fodbold er et smukt spil, men det er ikke kønt rundt om ...
Latterligt, ja, pengene har talt - men uanset om det er en del af sportwashingen, så var det alligevel rart at se den smukke saudiske kvinde, der stod og smilede med pokalen ved podiet. Omend med håret dækket i sort slør, så alligevel noget man nok ikke havde set for få år siden.
Landsholdet/OB
Skrevet af PeléGOAT
Som Madrid mand gør det altid ondt at tabe til Barcelona, men idag var der jo bare tale om klasseforskel! Det er fuldt fortjent og tillykke til alle Barcelona fans. Det er dejligt at i er tilbage igen. Nå det så er sagt, så er det virkelig også på tide at man får fornyet det hold. Der er sparet godt og titlerne er også kommet i hus. Men selv en blind mand kan se at det Real hold her er langt fra deres respektfulde niveau. Så den kamp her kan kun hjælpe positivt på transfer fronten, ellers skal ledelsen til at se indad. Anyway. God aften derude
Skrevet af Tonytouch
Vildt Stagger, der kan man bare se. en frustrerende kamp at være vidne til som Real fan, virker som om at Ancelotti har lidt at arbejde med på det mentale, Sulten var meget højere på Barca holdet. bredden i Real Madrid truppen kan man også stille spørgsmålstegn ved. Et par skader og så sidder Odriozola, Vallejo, Mariano, Hazard, Ceballos som nogle af de eneste tilbage på bænken. Ikke særlig betryggende
Skrevet af 12'eren
Nogen der kan sige noget om Andreas Christensen indsats i kampen? Hvordan spillede han?
Skrevet af rema
Sådan Barca! Sejren kunne have været på 5-6:0 hvis dembele ikke var så ueffektiv. Ikke meget lykkedes for ham. Men super super tro Gavi, Lewa og Pedri
Skrevet af rema
Jep!
Skrevet af rema
Ikke et ord om ancelotti! Det er jo hans ansvar i den sidste ende
Skrevet af FodboldFest
Nogen der kan sige noget om Andreas Christensen indsats i kampen? Hvordan spillede han?

Solidt. Trak i nødbremsen og fik et gult kort for det, men det var ikke ham der var årsag til at det blev nødvendigt. Men ikke så meget andet at sige, end at det var solidt og sikkert fra hans side.
Landsholdet/OB
Skrevet af Stagger Lee
Nogen der kan sige noget om Andreas Christensen indsats i kampen? Hvordan spillede han?

Upåklageligt, endnu en gang. Han har ganske enkelt været fremragende siden, han kom. De lokale elsker ham også for hans ro på bolden. Han passer fremragende ind og hvis han forsætter i dette spor, så har Barca en klasse forsvarsspiller de næste mange år. Simpelt
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Slettet(381423232901)
Ikke et ord om ancelotti! Det er jo hans ansvar i den sidste ende


Hvad skulle Carlo gøre? Spillerne præsterer ikke..jeg tænker der er træthed. Ledelsen har ikke købt spillere til tyndt dækkede pladser, pga stadionbyggeri, og de få nyindkøb slår ikke til endnu. Rent taktisk spiller real vel som de burde, men det går langsomt og der mangler bevægelse grundet træthed, og flere spillere underpræsterer.
annonce
0