Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stagger Lee
der kan man bare se. en frustrerende kamp at være vidne til som Real fan, virker som om at Ancelotti har lidt at arbejde med på det mentale, Sulten var meget højere på Barca holdet. bredden i Real Madrid truppen kan man også stille spørgsmålstegn ved. Et par skader og så sidder Odriozola, Vallejo, Mariano, Hazard, Ceballos som nogle af de eneste tilbage på bænken. Ikke særlig betryggende

Ja, jeg kan godt forstå, hvis man bliver lidt bekymret som Real fan. Jeg tænkte i pausen, hvad skal de gøre for ændre billedet og sandheden er, der ikke var meget at gøre, ikke i dag. Men jeg vil så også sige, Real manglede Alaba og Tchouaméni og defensiven er i forvejen ikke særligt godt afstemt. Man mangler Casemiro i den grad i sådan en kamp og dertil er backsene også et stort problem for Real efterhånden. Så ja, der er en del at tage fat på, specielt en med Modric, Benzema og Kroos, der lakker mod enden. Barca har været i den situation længe, så jeg ved, hvad jeg taler om ;)

Men lad os ikke glemme, Barca heller ikke er færdige med deres genopbygning. Der mangler stadig at blive fundet varige erstatninger på et par positioner og så kan man jo sige, Barca heller ikke skal rammes af mere end et par skader på de forkerte positioner, før det også begynder at se tyndt ud, selvom man er bedre stillet end Real. Man kan kun fyre sådan en præstation af som i aften fordi, man har holdt krudtet tørt og stiller i absolut stærkeste opstilling.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af casillas
Det er lidt barnligt at påstå "magtbalancen" er skiftet i Spanien, når Barca ikke er med i CL, og tabte klart i det første Clasico i sæsonen. Ro på. De var klart bedst i dag, men eller synes jeg holdene er meget lige, Barca mangler en del rutine og koldblodighed når det gælder, men det er klart med så mange unge spillere.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af sacrabosco
@HaderFifa - men så tak for dit tillykke til en gammel barca fan som feks mig - det var alligevel pænt af dig...
Og ja, så er vi fluks tilbage til den sædvanlige udrensningsiver blandt bold.dks realfans efter et nederlag - vi venter herefter på næste gang, Reals spillere, træner, koncept, økonomi og spillestil er resten af verden overlegen. Der skal såmænd ikke så meget til, siger erfaringen.
Skrevet af FodboldFest
@Stagger
Han har ganske enkelt været fremragende siden, han kom. De lokale elsker ham også for hans ro på bolden. Han passer fremragende ind og hvis han forsætter i dette spor, så har Barca en klasse forsvarsspiller de næste mange år.
Så fedt han kom væk fra Chelsea, hvor det var som om han aldrig helt fik den tillid og kontinuerte spilletid han selvfølgelig havde brug for, for at præstere bedst. Chelseas tab, Barcelonas gevinst..
Landsholdet/OB
Skrevet af BaresiMaldini
Ligegyldig sejr i en ligegyldig turnering.
Skrevet af Stagger Lee
Rent taktisk spiller real vel som de burde

Det synes jeg faktisk ikke. Ancelotti sagde i sit pregame interview, Barca ikke skulle slås på intensitet, det synes jeg, er en fejl antagelse. Disse kampe lever ofte på intensiteten alene. Dertil synes jeg også, man havde en lige lovligt optimistisk startopstilling og det var på forhånd meget svært at se, hvordan Real skulle få nogen som helst kontrol med kampen og der blev ikke taget nogen som helst foranstaltninger for modstanderen og egne mangler.

Med det materiale Real havde til rådighed, så havde jeg stillet op i en 3-5-2 for at stå så kompakt som muligt.

Militao-Rüdiger-Nacho

Valverde-Modric-Kroos-Camavinga-Ceballos

Benzema-vinicius
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Og at den så også spilles i Mellemøsten, puha, fodbold er et smukt spil, men det er ikke kønt rundt om ...
Latterligt, ja, pengene har talt - men uanset om det er en del af sportwashingen, så var det alligevel rart at se den smukke saudiske kvinde, der stod og smilede med pokalen ved podiet. Omend med håret dækket i sort slør, så alligevel noget man nok ikke havde set for få år siden.


Ej at forglemme at det er Piques som “påfund”. Selv efter han er stoppet hjemsøger hans manglende moral spansk fodbold.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af anygivenday
Vigtig sejr i Spanien - vigtig vigtig
Skrevet af LionelSchmeichel
Altid dejligt når Real Madrid taber, klasseforskel.
Skrevet af bruger 151353
Ej at forglemme at det er Piques som “påfund”. Selv efter han er stoppet hjemsøger hans manglende moral spansk fodbold.

Han hjemsøger i hvert fald stadig dig, virker det til.

Hvor er Sims91?
Skrevet af sams
Magt demonstration! Vi sætter fuldstændigt real på plads og viser vi klar til at løbe med mesterskabet selvom vi stadig ikke er der, hvor vi egentlig vil være!
Barca har stadig spillemæssige problemer, men hvad med real ? De sejler til tider mere end os når jeg ser deres kampe, men 1-2 gode CHL kampe så har de jo som reelt reddet sæsonen 😜
Skrevet af Joker J
kan godt blive starten på en længere RM nedtur.
De bærende kræfter er alle over the hill....
Skrevet af HaderFIFA
Selvfølgelig kan jeg ønske en gammel gut som dig tillykke med sejren :D Den var fuldt fortjent. Jeg hentyder skal til dem der skal skrive så dumme ting fordi Barcelona efter to år endelig spiller fodbold igen og langt om længe vandt en titel. Et god ting er altid at huske hvor man kom fra! Kan sagtens forstå at glæden er stor når man intet har præsteret de sidste par sæsoner og spiller EL hele tiden, men vis noget klasse :D Endnu en gang tillykke. Fuld fortjent
Skrevet af Kenken
HaderFifa

De mest barnlige indlæg i tråden kommer fra dig herunder at kalde andre for børn men det er forventeligt fra en ny bruger der formentlig ikke husker spillere som Zidane, Raul eller casillas. I øvrigt flad kommentar fra dig i forhold til at holde med en klub der aldrig vinder den hjemlige turnering

Skrevet af Arne Sand
Hvor så I kampen? Kunne ikke finde nogen danske kanaler, der viste den
Skrevet af Fjelle80
Jeg har oprettet en konto hos bet365, så jeg kunne se den. Det var et meget tarveligt stream. Man kan kun se den i et lille vindue, den hakkede en del og man bliver logget af hvert 20. minut pga inaktivitet.
Derudover har jeg så fundet ud af, at jeg er elendig til poker. Noget skulle pengene jo bruges på.
Skrevet af Kenken
Fjelle

Jeg plejer på bet355 st kunne gøre skærmen større / maksimere den
Skrevet af Fjelle80
Når jeg trykkede på maksimer knappen kom der kun et marginalt større vindue frem, som jeg så kunne flytte rundt på skærmen.
annonce
0