Snak

Mere indhold efter annoncen
Bedste kamp i sæsonen, Vamooss!!
Håbe dog at formatet ændres, det giver jo ingen mening at et hold der hverken vandt CdR eller mesterskabet ender med at stå med Super Cuppen.

Ja, det kan man selvfølgelig godt sige. Men, sagde du også det, da Real vandt 19.20 versionen, hvor de ikke engang skulle have været med for deres tredjeplads i ligaen? Det var kun fordi Barca sluttede på anden pladsen i både copaén og i ligaen, de fik den ledige plads.

Selvfølgelig kan man godt sige, det er et udvandet koncept, men altså, nu er det her og alt andet lige, så giver det da noget mere en følelse af en cup. Supercuppen, hvor end den spilles, er jo bare en showkamp af en slags.

Men denne her føles godt pga måden, man vandt den, fordi det var mod Real og fordi, det er lang tid siden, man har vundet noget. Det kan blive en vigtig sejr for resten af sæsonen også.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Det var en ringe indsats af hele holdet, hvor især Rüdiger sejlede. Vini var i Araujos lomme, Pedri og Gavi kørte dem rundt.

Tillykke til Barca med trofæet og årets første Clasico.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Tillykke til Barca, klart bedste hold på banen i dag. Men fuldstændig latterligt at et hold som hverken vandt La Liga eller Copa del rey nu står og fejrer en Super Cup sejr.
Det giver jo ingen mening imo

Carvajal er færdig på topplan
Jeg kan sagtens følge det, men er jo også latterligt, at et hold (fx flere af de gange Real Madrid har vundet) kan vinde Champions League efter ikke at have vundet ligaen (champions). Men sådan er konceptet nu engang udviklet sig og så spiller real og Barcelona og øvrige hold jo efter at vinde.
Fun fact. Supercuppen i Spanien er endnu ikke vundet af et hold, der har vundet noget året forinden med det nye format. 2 gange er den vundet af Real, 1 gang af Athletic og nu 1 gang af Barca, men ingen af dem har været hverken liga mestre eller pokalmestre, når de har vundet.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Synes de gange jeg har set Real Madrid, har de godt nok skuffet spillemæssigt. Ved godt Ancelotti vandt La Liga og CL, forstår slet ikke Real Madrid fans kan være tilfreds med det mest sørgelige spillestil siden Capello som Real Madrid spiller lige nu.
Stagger lee

Måske man burde ændre formatet tilbage til kun 1 kamp igen og så nr. 2 i ligaen og nr 2 i CDR sæsonen inden spiller..

Istedet for mestrene mod CDR vinderne.
Når de alligevel ikke kan finde ud af det 🤣
Magtbalancen er utvivlsomt skiftet i Spanien...
Barca er tilbage som det bedste hold. Det har de vist i noget tid nu:)
Man har ikke lyst til at sige tillykke til de små børn der er Barcelona fans her på siden, så det bliver et tillykke til Barcelona. De var længder bedre end Real idag, men okay, hvem er ikke det i øjeblikket. Det var lige præcis det jeg havde håbet på så den ledelse kan se hvor meget det hold mangler fornyelse!!! :D
annonce