Snak

Mere indhold efter annoncen
Meget, meget dum kommentar at komme med. DU forstår ikke NFL. Et spil som er SÅ taktisk præget... Meget dum kommentar.


Ja er sku godt klar over det er taktisk og TEKNISK præget, ser det immervæk hver søndag. Men hvor har jeg skrevet noget om taktik?? Skrev om teknik og elegance.
Måske er det bare mig, men tror det fysiske aspekt spiller en MEGET stor rolle i forhold til alm. fodboold (soccer). Hentydede som blot til, at hvis han ville se "vold" og tacklinger, er NFL mere noget for ham.
Vist dig som kom med en meget, meget, meget dum kommentar. Læs før du svare en anden gang, eller citere mig for det jeg skriver.
Til personen før som skrev at barca fik taget en friløber fra sig, det er ikke korrekt, han var jo netop offside, hvilket også blev vist nogle gange.


Ja hvis du tænker på den i anden halveg, så var han offside. Men på den i første er han bestemt ikke, Ramos hænger hvilket også blev vist flere gange.
Nej for du skal tage efter hvor fødderne er plantet! Og Ramos har kun en fod i jorden, og det er bag ved Sanchez*. Derfor offside.
Muchabe
"Det må være en meget hul fornemmelse for Real Madrid, hvis de vinder La Liga, når de ved, at de kun er det næstbedste hold i Spanien – de sande vindere er Barca, de spiller suverænt det bedste fodbold."Idiot.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Nej for du skal tage efter hvor fødderne er plantet! Og Ramos har kun en fod i jorden, og det er bag ved Sanchez*. Derfor offside.

Nej det er hele kroppen, på nær armene

http://www.fifa.com/mm/d…011_554.pdf
"Det må være en meget hul fornemmelse for Real Madrid, hvis de vinder La Liga, når de ved, at de kun er det næstbedste hold i Spanien – de sande vindere er Barca, de spiller suverænt det bedste fodbold."

So true, so true...
Keyzer Soze
Idiot.Fremragende bidrag. Modent.
Messi = GUD Ronaldo = En fodnote i historiebøgerne
"Det må være en meget hul fornemmelse for Real Madrid, hvis de vinder La Liga, når de ved, at de kun er det næstbedste hold i Spanien – de sande vindere er Barca, de spiller suverænt det bedste fodbold"

- så hvis at espanyol går hen at vinder den anden kamp over barca, så burde de kåres til det bedste hold, da de har slået barca, og været bedst indbyrdes?
Der er jo nok en grund til at man spiller en hel sæson, og dem som holder det bedste niveau, vinder også. Så hvis madrid går hen og vinder ligaen, har de selvfølgelig fortjent det lige så meget som hvis barca gør det!
Muchabe
Nej det er hele kroppen, på nær armene


Lige præcis.
Ellers flot forsøg på st vide mere end "ekspertene" er jo trods alt kun tidligere proffer :-). Som de sagde, var der ikke var offside.
Hvor er det bare pinligt at se det såkaldte 2. Verdens bedste fodbold hold, spille så ringe og uden løst til at kæmpe.

Pepe er godt nok smule tosset. Kunne faktisk godt li hans alt for hårde spille stil, men hans skuespil er så klamt og uværdigt for alle i rm.

Håber hver gang at Real snupper sejren, men de gider jo ikke rigtig ser det ud til.

Jeg hader Barca af hele mit hjerte, og håber dem alt den uheld der kan ramme dem, dog viste de meget klart hvem der var de bedste idag.
annonce