Snak

Mere indhold efter annoncen

Real-lejesvend: Svært med sproget i Madrid

ons 27. jan 2021

Luka Jovic havde sværere ved tingene hos Real Madrid, end han har det i Eintracht Frankfurt, hvor der snakkes engelsk fremfor spansk. Læs hele nyheden her
Det er fandma dumt, bliv dog ved med at lære sproget. Utrolig kortsigtet......
"Que la chupen y sigan chupando"
Ja det virker lidt til, at han er færdig i Spanien. Underlig indstilling at have som professionel fodboldspiller, i sær i så ung en alder.
Stenbrodreng.
Det på 76 minutter...

Visse trænere kan det der med talentudvikling og taktik...
Real Madrid siden 2003
Det er sgu da også røv irriterende, at de skal tale spansk i Madrid..
Der skal alligevel en hel ufattelig mængde dovenskab - eller stupiditet, til førhen at det ikke kan lade sig gøre at være flydende i spansk efter halvandet år - særligt når man bor og arbejder i landet og dagligt interagerer med spansktalende og sekundært når man har penge og tid til at få spansk undervisning som det passer en.
Jovic har aldrig slået mig som den skarpeste.
Kæft en lille svagpisser ham Jovic er...
For 4 måneder siden kom jeg hjem, efter at have rejst Latinamerika rundt i 13 måneder og jeg lærte spansk på ingen tid. Allerede efter 5-6 måneder kunne jeg snakke omkring 30-40% og forstå omkring det dobbelte.

Idag har kan jeg snakke 70-80% og forstå 100% spansk.

Hvor der er VILJE... er der VEJ min ven!
Zidane snakker vel engelsk? Andet kan næsten ikke passe
Zidane snakker vel engelsk? Andet kan næsten ikke passe


Hvorfor? Manden er først og fremmest fransk - selv i Paris er det nærmest umuligt at klare sig mere end en forlænget weekend uden at kunne lidt franske gloser. Hans liv har foregået i de 3 med afstand dårligst engelsktalende lande i Europa. Frankrig, Italien og Spanien. Italien er vel det eneste sted hvor der er en cis sandsynlighed for, at man har praktiseret engelsk i truppen. Omend den nok ikke er stor.
Hvad med at vi sælge den idiot...
Du har intet at fortage dig end at spille fodbold og tjener kassen på det også brokker du dig over du skal lærer spansk... smid den idiot ud af Spanien og det kan ikke gå hurtig nok
annonce