Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var dårlig teknik og overtændt, men ikke til rødt.
https://www.youtube.com/watch?v=YvGJkFf5bts
bold.dk
Skræmmende ringe
Blue is the colour
Fantastisk weekend som Barca fan, begge Madrid klubber smider point og man tager selv en sikker 3-0 sejr.

Real ikke gode nok i mange facetter og led under for mange faste startere manglede, me,n synes også Mallorca var overraskende gode.
Odriozolas præstation var gennemført elendig, lidt synd for så ung en spiller
VAR skulle jf jungletrommerne være implementeret i La Liga, men tilsyneladende gider man ikke bruge det. Det samme skete i sidste runde for Barca hvor man fik det tyndeste røde kort i mands minde.
Utrolig ringe dommerpræsentation i dag - Mallorca laver jo solide fejl og burde være straffet hårdere i flere tilfælde.

Med det sagt, så burde Real jo kunne hive 3 point hjem i dag. Uagtet at halvdelen af startpladserne er på skadeslisten eller (sjovt nok) så er man sparet væk..

Jovic har stadig på ingen måde vist sit værd. Når han udtaler sig til pressen, så mener han jo selv, at han er en gud på banen - fint med selvtillid, men "walk the walk", damnit!

Forstår godt Zidane, der siger, at han har de spillere, han skal bruge. Problemet i denne sæson har da helt klart været skaderne. De er jo med længder det hold med flest skader og særligt mærkbare af slagsen. Tror faktisk, at Zidane ville have kunne gjort det meget bedre, hvis det ikke var pga. netop skaderne. De tvinger ham til at bruge spillere, som burde testes i CdR.
@BerlinerDK

Tag nu lige de der Barca briller af, nu er du bare ultra dum at hører på.. Du kan jo for pokker se på VAR optagelserne at Brahim Diaz bliver holdt tilbage og Mallorca spilleren gør det ikke med en hånd, men holder fast med begge, det er jo så tydeligt som noget kan være at manden har ingen mulighed for at nå bolden når Mallorca spilleren holder i hans krave med fuld overlæg? Please kom nu lige lidt altså... Og jeg er hverken fan af Real eller Barca, eller nogen andre spanske hold for den sags skyld
Berliner vil give dig ret i at de falder i flere situationer nemt, men når man kigger på to situationer med Ramos hvor han først er på vej til en fri header og to mand går direkte i ryggen, samt det klokkeklare straffe på Brahim hvor han river og flår i hans trøje over 2 gange på hjørne. Man kan ikke argumenterer for der ikke er straffe, medmindre man er rødglødende Barcelona tilhænger.
Ah ja jeg glemte Brahimsituationen, jo den var til straffe. Ramos falder for let til straffe.
The man

Flot set men der findes jo så mange fat svage Barca fans der lever på at Real taber og kan kun se det igennem deres Barca briller.. lad os håbe de snart løsriver sig fra Spanien så kan de jo spille mod sig selv i Catalonien!!!
bruger 175201

De fleste fodboldfan er da selvfølgelig glade, når de stærkeste konkurrenter taber....Ikke noget nyt under solen.
annonce