Snak

Mere indhold efter annoncen
Fantastisk smukt. ML kan æde sine ord om, at kampen var afgjort. Hvis der skal lægges 7-8 min til tillægstiden, så skal der jo lægges 12 min til kampen, og så var resultatet det samme.
Surt for alle de fans som smuttede efter 89 minutter.
En sejr for fodbolden, City, PSG og Chelsea er alle ude, perfekt og fed finale af 2 rigtige fodboldklubber.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Jaaaaaaaaaaaaaa fedt fedt
ALDRIG begrav MAAAAAAAAADRID
Hæsblæsende og spændende da kampen endelig kom igang. Som L´pool-fan får jeg allerede koldsved ved tanken om endnu en finale mod RMA, men jeg tror faktisk chancerne er bedre mod dem end de havde været mod City. Nå - ligegyldige spekulationer nu.
Til gengæld også lidt spændende, hvordan City reagerer efter sådan en gevaldigt udmattende og skuffende kamp. Kan de holde gejsten i PL, som er eneste trofæ, de har tilbage at kæmpe for - eller taber de mon lidt tempo og intensitet? Tænker jeg meget håbefuldt :-)
Walk on
Laporte og Walker slipper for rødt, og så klager man over +3 minutter tillagt en 15 minutters halvleg..
Havde egentlig slukket TV´et da City kom på 0-1, fordi jeg skal tidlig op og have sendt kæresten afsted, men så opstod toilettrangen lige og så skulle der lige scrolles mobil. Så ser man, at Real Madrid satme har gjort det igen.

Hånden på hjertet, City skulle ikke i finalen. De skulle slet ikke være med i turneringen. Det er karma, at de ryger ud på denne måde. Nu venter et brag af en finale, hvor chancen for revanche er der. Vi ses i finalen Real fans til et brag af en kamp blandt to af de mest vindende hold i turneringens historie!
Wow, Real Madrid. Selv som Barcelona mand må man bare tage hatten af! Sikke et come back igen igen - jeg ved sgu ikke hvor det kommer fra, for holdet spiller egentlig længe uden den der afgørende glød. Men når den så tændes, så er det sgu uimodståeligt - og selvom jeg holder af Guardiola, så er det svært at have ondt af City. Jeg glæder mig virkelig til at se hvordan kampen bliver mod Liverpool som i den grad har en revanche til gode - kan Real Madrid stresse dem på samme måde som Villarreal gjorde i første halvleg i går? Jeg tvivler - og selvom Real Madrid havde min støtte i dag (ikke mindst som tak for al den underholdning de leverer) måske for første gang, så ligger mit håb hos Liverpool i finalen - Europas bedst spillende hold mod det hold der har mest tur i den siden Grækenland vandt EM:-) Tillykke Real Madrid!
SÅ fedt at olieklubben er ude..
RMA taber dog til Liverpool .. også fedt med pokalen tilbage til Anfield
-
Tillykke Real, skandaløs dommer.
annonce