Snak

Mere indhold efter annoncen
Sådan!! Vigtigt at generobre første pladsen og tage fordelen indbyrdes.

Med undtagelse af små 20 minutter sidst i kampen, spiller holdet en rigtig flot kamp. Især Modric, Kroos og Valverde skal fremhæves.

Forseelsen på Lewan er ikke stor, men syntes egentlig at det er nok til et straffe. Lidt mærkværdigt at dommeren ikke kaldes ud for at se på den.
Hård uge for Barca. På spansk fodbolds vegne håber jeg at Inter dummer sig i CL.

@Soccerjedi
Fedt brugernavn, men styr lige bitterheden en smule.
Real Madrid Club de Fútbol
Det er meget, meget få spanske Real Madrid fans der opfører sig så patetisk, barnligt og tåkrummende. Om det er noget alder, kultur eller bare det segment der i Danmark tiltrækkes af Real/Ronaldo, ved jeg ikke, men det er bemærkelsesværdigt.


Som en "udenforstående" uden noget i banken i nogen af lejrene, kan jeg sige det går som minimum lige op. Lige så tåkrummende fra den anden lejr, det her vel egentlig et meget godt eksempel ;-)
RM står ekstremt dybt og kører på kontra på hjemmebane. Det er fint, hvis I kan lide det, men hvis alle hold var så uinteresserede i at skabe kampen, så lå bolden på midten og holdene stod i hver sin ende og kiggede på hinanden.

Min ros til Gavi var såmænd bare en konstatering af, at han var én af de bedste for Barca... hvor sammenlignede jeg ham med nogle RM-spillere?
Real Madrid 3 - 1 FC Drake
Hkb: +1 Tråde med Barca og Real fans er en åben kamp om at være mest tåkrummende.
3-1 og klasse forskel.

Tydeligt Barca mangler ordentlige folk i bagkæden - de kommer igen når de får dem klar igen.

Synes dog ikke der kan pilles ved vores sejr.

Hala Madrid
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Barcelona er tre point bag Inter, med seks point at spille om. Er det fordi, folk simpelthen ikke kan kode matematikken her, når de skriver, at Barcelona er ude af Champions League?
Mesut
Det er nu dig der ikke har styr på det, for Inter skal “bare” vinde næste kamp på hjemmebane mod Plzen og Barca er ude
@Maradona-Messi
Er din kritik baseret på denne kamp eller generelt? For hvis det er generelt, så rammer du altså skævt og kan ikke have set mange af Reals kampe. Real Madrid er rigtig gode til at skifte spillestil. Også under kampe afhængig af kampens udfald. Det ser man også idag, selvom real mest spiller på kontra. Men det har også bare vist sig at være effektiv taktik mod Barca, selvom man før kampen frygtede det lidt pga Lewas ankomst.
Fortjent sejr, der er lang vej endnu til top europæisk niveau.
annonce