Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid knækkede Barca og strøg til tops

søn 16. okt 16:07

Karim Benzema, Federico Valverde og Rodrygo scorede, da Real Madrid slog Barcelona med 3-1 og overtog førstepladsen fra ærkerivalerne.Læs hele nyheden her
Valverde er et monster. Hold nu fast en spiller!

Klassekamp af Militao der æder Lewandowski, og så er der bare niveauforskel på Kroos-Modric og så Pedri-FdJ.
Dejlig dag på Bernabeu, hvor det til tider lignede at man tog den lidt med ro. Tilbage på førstepladsen hvor man hører hjemme.

Modsat har denne uge bragt Barcelona-projektet i noget af et forfald. Ude af CL, og nu ryger man også af førstepladsen i La Liga. Laportas vanvittige gældsætning af klubben krævede øjeblikkelig succes, men den er snart ikke til at få føje på mere.

En fornøjelse at være vidne til.
Sådan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuld kontrol langt det meste af kampen. Stortartet præstationer hele vejen rundt. Især midtbanen. Valverde igen blændende! Han bliver bare ved! Bliv endelig ved med det! Rodrygo kommer igen ind og er helt afgørende.
Klasseforskel
Forventeligt når Champions League møder Europa League.
El Clasico sejr nr 6 ud af 7 mulige til Real Madrid.
Tjaaa, vel forventet. Skidt Barca-hold - og skidt dommerpræstation
Var virker.... I hvert fald for Real Madrid.
Nemt og forventeligt.
Ud og brug flere penge, Barca
Forventet 3 point mod en ligegyldig modstander.
En lidt kedelig El classico hvor der aldrig rigtig var tvivl om vinderen. Cruise control det meste af vejen, og Lewa godt lukket ned af Reals forsvar. Lidt spænding til sidst men et rigtig dømt straffe lukker kampen.
En kamp som Barcelona formentlig havde vundet komfortabelt, hvis landsholdspausen ikke skadede hele bagkæden. Dommeren der ignorerer et tydeligt straffe på Lewandowski, og nægter at checke med VAR, modsat i den anden ende hvor han ikke kunne komme ud til kameraret hurtigt nok.

Minder meget om foråret i 15/16 sæsonen, hvor en landsholdpause i marts/april gjorde at man næsten smed et 12-points føring i ligaen, og røg ud af CHL selvom man var storfavoritter. Bayern-Barca, Inter-Barca og nu RM-Barca hvor dommeren/VAR bestemmer resultatet.
Efter 15 års betalte dommere forstår jeg godt at Barca fans mener at almindelig dømning er snyd. Men tv billederne lyver ikke :)
annonce