Snak

Mere indhold efter annoncen
Det bliver bedre og bedre det her. Laporta skulle eftersigende have stormet ind i dommernes omklædningsrum efter kampen som en vis oliesheik, hvorefter han blev bortvist.

Der er simpelthen bare så lidt format i den klub.
Tillykke med sejren Real M…Hvorfor Xavi bliver ved med spille med Busquets og ikke De Jong er mig en gåde.

Sergi overfor Vinicius er jo en joke.
Barcelona er tre point bag Inter, med seks point at spille om. Er det fordi, folk simpelthen ikke kan kode matematikken her, når de skriver, at Barcelona er ude af Champions League?

Alligevel en småarrogant måde at fortælle at man ikke har fulgt med i CL ..
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Tænker at Real skal have lov til at vinde på sin egen hjemmebane, når nu Barca er vant til at ydmyge dem der... nice sportmanship Barca!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
@therealslimshady

Real er vanvittigt ordinære, men Barca er for uskarpe til at straffe det. Ikke en kamp på et højt niveau.


Real er ikke ordinære. De er ekstraordinært ekstraordinære til det, de gør. I dag var de måske ikke så ekstraordinære som vanligt, men de afgjorde vel nærmest kampen inden pausen, og så var det ellers forholdsvist komfortabelt derefter.

Real Madrid er ikke et hold med en helt vildt defineret og genkendelig stil, ligesom City eksempelvis er det med deres possession og kombinationsspil, eller som Liverpool er det med deres intense pres, direkte spil og absurd høje tempo. Real Madrid er afmålte, lader gerne modstanderne have bolden og har så kvalitet nok på samtlige pladser til at sætte stikkene ind, når mulighederne byder sig. De har spillet på den måde i årevis, og selvom de i perioder ser ordinære ud, og selvom de blev dømt ude mod både PSG, Chelsea og City i sidste sæsons knockout fase af Champions League, så slog de alligevel dem alle. Moderne fodboldtrænere er blevet så ultimative i deres måder at gøre tingene på, at folk ofte glemmer den gamle skole, som Carlo Ancelotti kommer fra. For 15-20 år siden var de bedste hold ikke altid de mest ultimative stilistisk, som det så ofte er tilfældet i dag, med Liverpool og City som de måske tydeligste eksempler. Sir Alex Fergusons Manchester United overlod gerne initiativet, når de kom foran, havde ikke brug for at have bolden konstant eller at spille sprudlende for at vinde. Alligevel vandt de år efter år efter år. Dette Real Madrid hold minder mig rigtig meget om Fergusons tid i United.

Det er det samme sæson efter sæson. Mange har travlt med at dømme Real Madrid ude, kalde dem færdige og så videre. Alligevel får folk sjældent ret.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
@losblancos

Han er vel nødt til at fjerne fokus fra Xavis evner nu hvor han har fredet ham, og så må det jo være dommerens skyld.

Det er en klub i direkte deroute.
.
Bruger007: Bedømt på i dag, for jeg har ikke set mange kampe med RM i denne sæson, hvilket jeg dog plejer at gøre.

Jeg forstår ikke, hvorfor man fra RMs gans side forsøger alle mulige krumspring for at overbevise om, at RM spiller besnærende offensiv fodbold? RM spiller kontrabold og er vanvittigt gode til det, længere er den jo ikke! Jeg har ytret at jeg ikke bryder mig om den spillestil, da det efter min mening er for dræbende... har jeg sagt noget forkert?
Mesut
Det er nu dig der ikke har styr på det, for Inter skal “bare” vinde næste kamp på hjemmebane mod Plzen og Barca er ude


...

Alligevel en småarrogant måde at fortælle at man ikke har fulgt med i CL


Hvis Inter taber til Plzen og Bayern, og Barca slår Bayern og Plzen, hvem er så videre?
Fuld cruise kontrol i dag. Den kamp blev først spændende da Barcelona scorede deres mål, ellers havde de da ingenting. Lidt typisk Madrid og lette på gassen, for så at lukke modstanderen ind i matchen, heldigvis lavede Rodrygo et fremragende indhop!
Valverde er så fremragende en fodboldspiller! 🤝
annonce