Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid melder Mendy ude med skade

tir 31. jan 12:52

Real Madrid må undvære Ferland Mendy på ubestemt tid, da han er blevet ramt af en skade i låret. Spanske medier melder backen ude i to måneder.Læs hele nyheden her
Man har mulighed for at hente Fran García i Rayo for blot €5 millioner nu og her. En spiller, som Real Madrid, ifølge rygterne, alligevel har tænkt sig at hente hjem til sommer. Hvorfor ikke gøre det nu?
Men kommer det til at ske? Nej, man vil hellere spille med Camavinga ude af position, og dermed gøre truppen endnu smallere frem mod vigtige CdR- og CL-kampe i februar…
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Endnu en grund til Cancelo skulle være forsøgt hentet! Selvfølgelig nemt og sige nu der er en længere skade, men skadet eller ej havde Cancelo været bedre end Mendy.
Elsker det hold, det har givet mig så mange dejlige minder de seneste mange år, men må også som fan være kritisk over den måde de agerer for tiden med den tynde trup vi har. Perez er en fantastisk business mand, men selv en blind mus kan se at der skal handle kraftigt ind allerede nu. Bliver en lang halv sæson!!
Også dybt useriøst man tror man kan være med i alle tuneringer med så smal en trup, og dertil spillere Ancelotti tydeligvis ikke har tænkt sig at bruge.
Uforståeligt man ikke slog til med Cancelo, men decideret idiotisk man ikke henter Fran Garcia allerede nu.

Jeg skrev det også for nogle måneder siden men man havde været bedre stillet med at tabe Cup del Rey & Super cuppen allerede i første kamp, og dermed spare truppen til CL/ligaen. I et forsøg på at være med til det hele taber man det hele, akkurat som i Zidanes sidste sæson i klubben.
Positivt ledelsen modsat tidligere tænker sig mere om økonomisk så man ikke står i samme situation som Barcelona, men nu er der også hentet mere end fuld udbytte på de gamle investeringer.

Det ville ikke overraske mig hvis der max hentes 3 spillere til sommer inkl. en Fran Garcia til €5 mio.
annonce