Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja Tottenham har haft en super nem vej til FA semien? Men hvad har det at gøre med at Pool har haft en let vej i CL at gøre?

Og hos mig gør det ikke ondt bagi. Lad os håbe at dette held for mange Liverpool fans til at smide offerkortet fra sig. I det mindste så for alle os andre fans skyld :-)
@jonaspoulsen

Liverpool fans til at smide offerkortet fra sig. I det mindste så for alle os andre fans skyld :-)


Igen, hvor er ofrene?
Jake: Is på. Jeg er bare træt af Reals evige dommertække; Vidals røde kort, Ramos offside mål i finalen mod Atletico, og nu et tvivlsomt straffespark som ikke var givet den anden vej rundt ( For bare at nævne tre af de mest åbenlyse eksempler).

Og Bayern har slået Real før så selvfølgelig kan de gøre det igen.
Du glemmer da Ramos selvmål som var offside
Og det ikke eksisterende straffe som Vidal så brænder.?
Eller så du ikke kampen?
@ Mathews
Så har Liverpool lidt succes og respekt for det - og straks kommer verdensmændende frem fra deres huler og spiller smarte. Samme fans der gik i total ´melt mode´ tidligere, når forsvaret koksede og man tabte til små hold.

Jeg synes egentlig ikke stillingen i år eller de seneste par år, har indikeret at Liverpool er så meget bedre end Spurs. Heller ikke de seneste indbyrdes opgør. Men ok, bare tal det op - Liverpool SKAL jo også være bedre, når man kører med et budget der vel er 4-5 større end Tottenhams.

"Uden at møde nævneværdige modstander"

Hold nu kæft en uintelligent kommentar.
Nå men hvis du ikke skulle vide det så er City suverænt tophold i verdens stærkeste liga, samt et klassemandskab og var favorit mod Liverpool i kvartfinalen.


Må simpelthen kalde det komisk, krakilsk at holde fast i PL som verdens stærkeste liga. Vil give dig helt ret i City ikke er en decideret nem modstander for de har vist fremragende spil i denne sæson mod de fleste modstandere. Men af de store hold der var i spil (Real, Barca, Bayern, Juve) vil jeg tro at Liverpool havde de bedste chancer for at gå videre mod City, et hold de har haft et godt tag på og som står rigtig godt til Liverpools spillestil. Endvidere fik de "kun" to uafgjorte mod et Sevilla hold der på ingen måde var sprudlende i efteråret. Så synes godt man kan snakke om en af de nemmere veje til en semifinale.
Hvorfor mener mange, at Roma er bedste lodtrækning for Liverpool? Liverpool er bedst mod offensivt indstillede hold. Jeg skal indrømme, at jeg ikke kender så meget til Roma, men de fleste italienske hold kan finde ud af sætte en defensiv op. Det kan f.eks. Real Madrid ikke, og det er vel heller ikke Bayerns spidskompetence ...?
Liverpool SKAL jo også være bedre, når man kører med et budget der vel er 4-5 større end Tottenhams.

4-5 gange større, mon dog.
YNWA
Blir fedt med Bayern-Liverpool i finalen :)
@Travhesten,

Må jeg spørge hvor du har fra, at Liverpool har et budget, der er 4 - 5 gange større end Tottenhams? Det lyder som et underligt postulat.

OT: Ja, Liverpool har været forholdsvis heldige, lige så Bayern indtil nu. Og hvad så? Jeg ser ingen LFC-fans, der opfører sig som ofre. Ja, man kan have været irriteret over vores elendige forsvar tidligere eller dommeren - lige som alle andre fans er det. Interessant selvfølgelig, at Tottenhamfans og Utdfans skal kommentere så ihærdigt.
@Jamestheman - er du City4ever??? Det er i al fald samme intelligensniveau I lægger for dagen. ´The magician Milner´. Altså ham der ejede midtbanen over to gange mod City og fører assistlisten i årets CL klart? Mærkeligt tidspunkt at skulle nævne ham på. Bedre held næste gang.
annonce