Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var da godt de ikke fik Mbappe. Hans løn havde da slugt det overskud i en ruf.
Sir Alex Ferguson: "There are one or two football agents I simply do not like. And Mino Raiola, Paul Pogba's agent, is one of them. I distrusted him from the moment I met him."
Glemmer folk herinde historien? Real Madrid havde i starten af 2000erne kæmpe gæld, for klubben skulle køre Galácticos-strategien ud til fulde. Man købte stjernespillere til nye transferrekorder hele tiden. For at overleve solgte de deres træningsanlæg til de kommunale myndigheder. Man anlagde i stedet nyt træningsanlæg på en grund, lidt længere fra centrum, man fik af kommunen til formålet. Dermed kunne de holde fast i deres vilde indkøb og sikre, at deres brand blev verdens største indenfor fodboldklubber. Salg af trøjer og tv-rettigheder blev i den grad boostet i disse år, hvilket de fortsat høster frugterne af.

Det er da prisværdigt, at de sidste år havde et overskud, men deres økonomiske grundlag er baseret på historisk overforbrug, der blev reddet af kommunen. Så mere imponeret er jeg heller ikke.
https://www.youtube.com/watch?v=IKiHife_Tw0
Der er 110% styr på økonomien i RM, dejligt.

Til overskuddet skal vi tilføje at vi har en kassebeholdning på €425m, altså penge der kan om det findes nødvendigt bruges på at købe spillere.

Vi har også frigivet lønpenge på meget dyre spillere, Bale, Isco, Casemiro og Marcelo. Bare det er mere end rigeligt om man havde en Mbappe på lønningslisten i år.
Derefter kommer en spiller som Mbappe at trække ind en masse andre indtægter, så den del er der naturligvis også styr på.
Real Madrid siden 2003
@mvape

Hvis du skal tilbage til år 2000 for at kritisere klubbens økonomiske ageren så griber man godt nok efter halmstrå for at kritisere klubben.

Man kan bare ikke komme uden om at RMA er en særdeles veldrevet klub om man kan li det eller ej.
@mwape-djemba, ja det er rigtigt at RM fik købe deres træningsanlægning (grunden) i 2016 hele £15m under markedsværdi. Havde vi ikke fået det til den pris var vi nok gået i konkurs... Ironi kan forekomme.
Penge som er betalt tilbage af Real Madrid.

Vi har som Barca, Valencia, Athletic Bilbao, Atletico Osasuna, Elche og Hercules fået hjælp fra staten, penge alle klubber har betalt tilbage.

Hvad bliver dit næste geniale træk, Franco støtten?
Real Madrid siden 2003
Kom en lille fejl ind her, de blev fundet skyldige i 2016, de købte i 2005.
Real Madrid siden 2003
96 millioner euro i overskud!!!!! er det ikke det samme beløb som Barca også have i overskud inden Corona ramt hahahaha. det må være det magisk tal 96 millioner
Og ja, Franco var klubben en kær ven og solid støtte - det er jo svært at komme udenom, når man ligefrem praler af ikke at have støtte fra diktatorer. Og skulle nogen alligevel afvise at tælle historien med, så træk venligst også den tids trofæer fra i samme åndedrag. Både la Liga og CL (Europacuppen for mesterhold). Enten-eller, madristas!
RM er bare en virkelig veldrevet klub! Der er styr på det hele vejen igennem og det viser sig også på banen og i trofæskabet. Kunne andre godt lære lidt af - ingen nævnt, ingen glemt.
annonce