Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid sejrede trods problemer

ons 1. okt 2014
Real Madrid hentede med hiv og sving en 2-1-sejr ude mod Ludogorets. Cristiano Ronaldo brændte og scorede på et straffespark.

Læs hele nyheden her
Imponerende dommer indsats, Real Madrid må være stolte!
Nogen der har tal på hvor mange straffespark Ronaldo har scoret og brændt? godt nok sjældent han brænder!!
Barcelona fans med slagsange til den fulde Cristiano Ronaldo hahaha http://www.barcelonafc.dk/9258/barcelona-fans-synger-om-fulde-ronaldo
Glitterik Smørhår AKA Penaldo strikes again!

4. og 5. straffespark i sæsonen, 4. mål på straffe hidtil. 10 mål pr. sæson i snit fra 11-meteren (40 over de seneste 4 sæsoner) - godt på vej til at løfte det snit yderligere i år. Verdens bedste!
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Real Madrids organisation når de skal forsvare på dødbolde er muligvis det ringeste fra noget fodboldhold i historien, jeg er simpelthen i chok over hvor mange mål der bliver lukket ind på dén front, hver eneste dødbold frygter jeg alvorligt for et mål indkasseret.

Ulækkert film af Ronaldo ved det andet straffespark, og Ludogorets kunne nok godt have fået et selv i midten af anden halvleg, hvis dommeren ville følge den linje. Det eneste positive der er at sige om denne sejr er Isco, og at Benzema laver et super indhop og rent faktisk bidrager til holdet for en gangs skyld, med andet end boldtab og brændte chancer.
Der er ikke noget at sige til, at Ludogorets følte sig bortdømt.. Hold da op en skændsel, at Madrid får det straffe, der giver dem målet til 1-1...

Men ingen flot præstation af Madrid, men de fik de 3 point og er derfor næsten videre.. Så er alt andet jo sådan set lige meget, hvis man er Madrid-fan :-)..
Keyzer Soze
efbfreak

Gå i seng
iHala Madrid y nada más!
Komisk hvor tydeligt det går Barca fans på med Ronaldos mål.. I snakker så meget om Messis assists, men sidder alligevel klar efter hver kamp Ronaldo har sparket straffe.. Personligt fryder jeg mig egentlig bare for det viser bare hvor ondt i røven i egentlig har selvom i påstår andet..
Wow Ronaldo, hvor er det jammerligt og pinligt! Man skal jo nærmest kun snitte ham, før han falder til jorden disse tider. Med den krop og styrke han har, er det jo intet andet end pinligt!
er os på vej...
I stedet for at kritisere Ronaldo og de straffespark, han får, bør folk komme med nogle konstruktive indlæg. Det der er jo bare pinligt, og viser et tydeligt mindreværdskompleks.

OT:
Svær udebane, men gode 3 point (især nu hvor Liverpool fejler mod Basel). Vores opdækning ved defensive dødbolde er simpelthen pinagtig ringe, så der skal virkelig strammes op dér. Alle hold har en off-day en gang imellem, og i dag var det Real Madrids tur til at underpræstere.
Favorithold: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: Hønefoss, AaB, Hobro, Hamburger SV og Stevenage.
annonce