Snak

Mere indhold efter annoncen
@Martialart

Jeg har på ingen måde nævnt en debat mellem Messi og Ronaldo her, og har intet nævnt om, at jeg finder den ene eller den anden bedre. Mit indlæg handler udelukkende om "dive", hvoraf jeg skriver, at den smarte spiller lader sig falde. Og deraf forstår jeg heller ej din sidste sætning, såfremt den er rettet mod mig.

@Den halve sandhed.

Noteret. Det var ikke som sådan møntet på dig, men mere generelt. Jeg syntes eksempelvis der er ufatteligt få interessante debatter herinde fordi det tydeligvis er svært for mange at debattere sig eget hold samt modstandere sagligt og faktuelt. Eksempelvis da barca vandt 6-0 sidst. Der var så mange interessante ting at diskutere vedrørende den kamp men det blev aldrig rigtig berørt. Jeg syntes ex. at Barca spillede dårligt & kedeligt.

Dog vil jeg sige at jeg er uenig i dit "intelligente spillere smider sig" statement. Jeg syntes det handler om indstilling. Kalkulerende er nok nærmere ordet du leder efter.

Hygge.
Over 9000
Det første straffe var jo korrekt. At dommeren kan tage fejl herefter betyder jo ikke at han har lagt en linje,

Ellers enig med dig omkring dødboldene. Det har været et problem siden Mourinho kom til Real Madrid.
@Martialart

Altså vi kan hurtigt blive enige om, at det hverken er smukt eller æstetisk. Men det giver altså bare point på tavlen i sidste ende. Og dem som skaber resultater må vel imo være de bedste og klogeste. Så kan man som fan selvfølgelig have langt mere respekt for dem som bliver på benene og forsøger at spille chancen til ende, men jeg forsøger at se det fra spillernes vinkel, og ender personligt ud i en konklusion som lyder, at de smarte narrer de mindre smarte.
Den halve sandhed er indet her tilfælde lig med den fulde sandhed.
Det er ikke spillerens pligt, hverken af respekt for spillet (vil lade det være en subjektiv mening, da div´ing i bund og grund også er en del af spillet) klubben eller andre at lade være med at dive. Kan absolut kun være strafudmålingen der hindre at spillere dive´er. I og med straffen nærmest ikke er tilstede mener den officielle fodboldverden nok ikke det er et stort problem.
De las glorias deportivas, que campeón por España --- Hala Madrid ---
annonce