Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid sender Valencia hjem efter straffesparks-drama

Skrevet af bold
ons 11. jan 21:56

Onsdag aften blev den første semifinale i den spanske Super Cup spillet, da Real Madrid og Valencia krydsede klinger. Thibaut Courtois og Real Madrid trak det længste strå med en sejr, der gik hele vejen ud i straffesparkskonkurrence. Læs hele nyheden her
Skrevet af HaderFIFA
Kan umuligt være den eneste Madrid fan der kan se hvor meget det hold her mangler fornyelse! Jesus det er skræmmende så svagt de spiller i øjeblikket!
Skrevet af Slettet(381423232901)
Ville gerne have solgt denne "turnering" på forhånd for at hvile spillerne i en sæson med VM midt i det hele. Når kampen så også ender i 120 minutter er det en dyr sejr, der kan koste i lang tid ind i foråret.
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Det er desværre en Real Madrid-classic at underpræstere helt vildt i januar. Man plejer altid at toppe i sæsonens sidste måneder.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af endagtilbage
Real har kutyme for at præstere voldsomt svagt i januar, og det tyder på de har tænkt sig at leve op til det mønster i 2023. Rystende dårlig kamp.
Vinicius har tabt sutten, og fokusere på alt andet end bold. Benzema søger alt for meget ned i banen, så han er aldrig med i feltet. Rodrygo ikke eksisterende, også er der bare et voldsom elendighed på back, hvor der kostes mål i nærmest hver back. Hent 2 nye backs og noget offensiv kvalitet, også lad os få Raul ind til sommer, som har voldsom succes på Castilla holdet.
Skrevet af HaderFIFA
Helt enig, endagtilbage
Skrevet af realmadrid7
@HaderFIFA
Enig! Eneste positive er jo at der burde være masser af midler til rådighed efter så mange års besparelser. Og til sommer bliver der jo også masser af plads når Ceballos, Diaz, Asensio og måske en eller flere af Nacho, Kroos, Modric smutter. Ville være bonus hvis Hazard, Vallejo og Odriozola også gjorde det.
Det er ærgeligt det først sker til sommer, men noget at se frem til.

@quillaci
Og man mangler klub VM endnu. Jeg vil være overrasket hvis man vinder mesterskabet denne sæson. Jeg frygter og tror det ender som Zidanes sidste sæson med en masse skader.
Skrevet af Rødt lys
Der skal ske rigtig meget til sommer! Glæder mig faktisk lidt, for man skal hente 5-8 spillere med alle de mulige afgange der er og de kan ikke alle koste 600mio. Så er spændt på at se om papa perez har noget lækkert i ærmet til sommer.. sæsonen her kan vi godt fløjte af allerede nu for min skyld.
Chl er umuligt, og barca og reals niveau har aldrig været så lavt på samme tid så det er et ligegyldigt mesterskab der spilles om set fra min stol
Skrevet af Slettet(381423232901)
@rødtlys

Det er vildt hvis man som fan allerede i Januar vil have sæsonen afsluttet uden tiltro til holdet. Vi ligger trods alt godt til i ligaen og i CL. Det kan sagtens gå hen og blive en stor sæson. Husk lige at det i sidste sæson også så svært ud mange gange.

Det er sjovere at være fan, hvis man rent faktisk tror på at holdet kan vinde.

At sige et mesterskab det ene år er dårligere end et andet år, er bare et mærkeligt postulat..hvilke tidligere mesterskaber mener du så, der ikke tæller "rigtigt"? For der er mange sæsoner hvor niveauet har været lavt! Sidste sæson er bare et enkelt eksempel, men hvor en enkelt spiller gjorde forskellen.
Skrevet af PeléGOAT
Vi må holde gejsten oppe drengene!! Er enig i hvad alle skriver herinde, men at opgive sæsonen nu er lige en hård nok udmelding, selvom jeg kan godt se hvor du vil hen med det du skriver! Men der er en grund til vi elsker det hold her. De giver os store øjeblikke når det gælder. Men det er godt nok svagt spillende hold vi har på banen i øjeblikket. God aften til jer alle
Skrevet af casillas
Tvivler på Raúl får jobbet direkte fra Castilla. Det gik med Zidane men det var i mine øjne mere pga hans personlighed end noget andet. Det hold han havde var så individuelt gode og sammenspillet gennem mange år, så hans evner udi mandskabspleje og motivation har nok kunne maskere at han ikke er noget taktisk vidunder. Det gik jo efterfølgende nærmest katastrofalt med Solari. Jeg tror Carlo får et par år mere, Raúl bliver nok ikke en del af staben som Zizou gjorde, da David har en vigtig rolle. Det var dog også inden han fik ansvaret for Castilla så på den måde ville det også være en form for baglæns karrierestige, jeg tror bare det er en god måde at snuse til det uden at have ansvaret udadtil.

Det kan også være han skal ud og have et cheftrænerjob et sted først, men jeg tror David Ancelotti kommer til at få en rigtig stor trænerkarriere og også kommer til at få ansvaret for Real inden for en overskuelig fremtid. Xabi Alonso er nok også i spil på et tidspunkt hvis han klarer sig godt, men jeg synes stadig det er alt for tidligt at begynde at snakke ny træner. Jeg tror og håber Ancelotti har flere gode år, og jeg tror og håber desuden han har lang snor. Men det kommer selvfølgelig an på hvad han selv ønsker.

Der er ingen tvivl om at holdet trænger til fornyelse, det tror jeg ikke der er nogle i klubben der er blinde overfor, men det skal ikke ske på alle pladser samtidigt. Nu fik man et nærmest helt nyt forsvar inden sidste sæson, der på rekordtid fandt hinanden, men det begynder at slå lidt revner igen. Midtbanen er på vej et godt sted hen, og til sommer er det angrebets tur. Det synes jeg er en fin og klog måde at fremtidssikre på, for man kan ikke bare skifte et helt hold på en sommer, det er der utallige eksempler på er umuligt.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Humannxx
Jeg er også meget enig i holdningerne herinde. Der skal noget fornyelse på det her hold og egentlig også noget mere bredde på. Specielt backpositionerne er historisk svage. Kan nærmest ikke huske et RM hold med så offensivt svage backs. Defensivt er det okay, men fodbold idag handler så meget om backs der kan deltage offensivt og det står man meget svagt i øjeblikket. Og RM har historisk set altid haft klasse offensive backs.

Gerne en rendyrket offensiv spiller også. For meget har afhængt af Benzema i for lang tid. Men tvivler også stærkt på det bliver ligeså euforisk som sidste sæsons vanvid. Den sæson kan man stadig godt varme sig lidt på dog.
Skrevet af Mazraoui
Real vinder intet i år.
Skrevet af crn85
Ja ja det var det samme sidste sæson.

Der mente man heller ikke at man vandt noget.
Og endte med at vinde CL og La Liga.
R madrid kender deres besøgelsestid og kender gamet.

Så jeg tror ikke på at deres nuværende form ændrer noget som helst.
De er stadig blandt favoritterne i CL og stadig favorit i La Liga.
Skrevet af MNH
What, en Madrid-tråd hvor Sims ikke har første indlæg?! Stop the presses!! :D

OT: Skidt kamp, og det må være lidt bekymrende for Madrid-fans at holdet er så svingende i præstationerne og har været det noget tid. Bliver spændende at se om de kan holde trit med Barca i sæsonen i det lange løb.
BIF - Danske mestre 2021!
Skrevet af Slettet(561254230903)
Rødt lys

det er da det mest tåbelige argument jeg nogensinde har hørt. fordi du ikke ser sæsonens som relevant, er det stadig et mesterskab. med din logik kan alle barca fans også sige, alle sæsoner, hvor real vandt, tæller ikke med. det er ikke sådan verden fungerer..... la liga titel er en la liga titel.
annonce
0