Snak

Mere indhold efter annoncen
De er ved at gøre klar til at skifte til den tyrkiske liga, så de måske kan vinde ligaen af og til:P


-PSG
-Brøndby IF
-Frederikssund
-Arsenal


Den lader vi så stå.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Hold da op der er mange folk herinde, der ikke forstår sig på økonomi :)

En spiller bliver "købt" for 0kr. Han får løn hver uge. En eller tre sæsoner senere bliver hans solgt for mere end hans samlede løn. Han har desuden bidraget med erfaring til en af de yngste trupper i europæisk fodbold og måske endda fået nogle minutter på banen, fordi man er løbet ind i en kombination af skader, der gør ham brugbar på banen. Win, win og win

Han har ikke klassen til Madrid, men man skal ikke skyde ham ned, før han har fået chancen. Han er trods alt gratis at købe, billig at have i truppen og kan sælges for mere end den samlede løn.
Dumt at høre på. Hvad sagde folk om Özil?

Der er da ingen grund til at han ikke kan starte inde.

Jeg tror at Mourinho er ligeglad med hvor meget de har kostet eller hvor store superstjerner de er. Canales fik f.eks en start imod Mallorca ( første ligakamp ), den første ligekamp i år.
Real Madrid, Castilla, Udinese og Liverpool. Sympatiserer med West Ham, Leverkusen, S04 og PSG. Soy de Guidolin y Mourinho! Holder med Chiles landshold. og støtter England i turneringer Chile ikke er med til.
Heldig? Tjah, hvis man godt kan lide at tjene mange penge på ikke at spille i en klub som ikke har brug for én, så ja. Jeg tror ikke helt på, det bliver en succes...
.
Det er da fedt for ham, at alle forventer, at han fejler.

Så har han da intet at leve op til hos supporterne.
Real Madrid, Castilla, Udinese og Liverpool. Sympatiserer med West Ham, Leverkusen, S04 og PSG. Soy de Guidolin y Mourinho! Holder med Chiles landshold. og støtter England i turneringer Chile ikke er med til.
Det eneste positive jeg kan finde ved det her køb er at jeg nu er 100 % sikker på at Mourinho bliver, Altintop har været hans klare ønske, og havde det ikke været for Mourinho var Altintop aldrig blevet hentet.


Vel det samme for Sahin.. khedira og Ozil er jeg ikke sikker paa.


men en lille tyrkisk koloni..

Lad os se, tror ikke det er det sidste vi ser... Roanldo til Man C og Tevez den anden vej+ 700 mill:) my bet.real-lukas@live.dk
altså de købte ronaldo for 80 mio £ det vil jeg da mene er tæt på 700 mio danske kroner så tror sku ikke rigtig der nogen gevinst der (:
Nu behøves man ikke være stjerne for at skinne gor real, han er omringet af 10 gode mand, han kan sagtens skinne igennem positivt, gør forskæl også. Han er ikke ligefrem dårlig, eller vil de heller ikke hente ham ind jo. Bliver spændende at se real i fremtiden. De har noget af en trup , på alle måder.
De må sgu også gerne købe Bosingwa for min skyld. Ikke at jeg tror, at det kommer til at ske, men så føler Altintop sig nok ikke ensom, når han i givet tilfælde ikke er enste spiller med monobryn. Så hapser vi bare van der Wiel istedet :D
Danmark: Randers FC England: Chelsea FC siden 2006/2007 KTBFFH Hvorfor se El Clásico når man kan se wrestling (slåskamp og skuespil)?
Der er ingen spiller der er 700 mill. værd. Det kræver et sammenspillet hold for at opnå noget... Men lev i drømmen. Real vandt ikke i år. Og nej. jeg er ikke Barca-fan. Der bliver betalt uhyrlige summer for spillere som skal leve op til det. Stakkels dem. Der er dog nok ingen tvivl om at Ronaldo sælger nogle trøjer... Men han scorer sgu nok en del af den kage selv. Real er og bliver et bevis på at man ikke kan købe sig til succes. Hold på jeres træner istedet for at skifte hver halve år;) Det kunne være noget... Men tak Ronaldo for 6574 kr på oddset;)...
annonce