Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid skriver kontrakt med Marcelos søn

Skrevet af bold
søn 4. dec 11:05

Enzo Alves Vieira, søn af Marcelo, har underskrevet sin første kontrakt med Real Madrid. Læs hele nyheden her
Skrevet af anygivenday
Er det lovligt?
Skrevet af Doktor Nollert
Velkommen til min dreng:).
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Er det lovligt?


Det er ikke en professionel kontrakt, da man i Spanien skal være minimum 16 år for at underskrive sådan en.

Det her er dog lidt af en ikke-nyhed, da Enzo har spillet for Real Madrids ungdomshold i mange år. Den her kontrakt betyder bare, at han nu får penge for at spille for klubben. Lidt ligesom et ungdomsjob her i Danmark.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Nandeyanen
I udlandet er det lovligt at underskrive det der hedder akademi kontrakter.

Men en proffesionel kontrakt kan først underskrives når man er 15 år (Danmark) og andre lande er det 16 år. Det er forskelligt fra land til land.

Danskeren og den tidligere KB spiller Obi Chidozie som fyldte 15 år her i November og samtidigt fik debut for Danmarks u16 landshold i efteråret og scorede 2 mål.

Han er på sådan en akademi kontrakt i Arsenal der gælder til 2024. Han spiller Premier League u18 og er nok det største angriber talent i Danmark fra hans årgang.
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af HaderFIFA
Velkommen til :D
Hvis du bare rammer 70% af din fars niveau, så bliver du en kæmpe succes!!
Skrevet af Equi
Er hele pointen med at man ikke kan skrive kontrakter i så ung en alder netop at en ung spiller ikke skal "være afhængig af en klub/ikke skal blive bundet til denne klub før de er en ansvarlig alder"?

Så kan man kalde det en akademikontrakt, sammenligne med et ungdomsjob osv alt man vil, men RM har vel kløerne i ham nu uanset hvad. Er godt klar over at dette ikke er det bedste eksempel i verden, men håber folk kan se at jeg mere er fokuseret på princippet bag dette. Knægten får penge for at spille der, og har næsten intet incitament til at prøve noget andet hvis han vil, da dette i så fald ikke vil kaste knaster af sig.
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af MistGoose
Knægten får penge for at spille der, og har næsten intet incitament til at prøve noget andet hvis han vil, da dette i så fald ikke vil kaste knaster af sig.

Reglerne omkring klubskifte for U16/U18 spillere er meget restriktive. Nu har Marcelos søn sikkert spansk statsborgerskab, og kan frit skifte indenfor EU.

Ville han skifte til fx Arsenal skal forældrene/værgen flytte til London af ikke-fodbold relaterede grunde. Dermed ment forældrenes arbejde.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Hvorfor har flere skrevet “Velkommen til”? Enzo er vokset op i Madrid, og han har spillet for klubben, siden han var 8 år gammel.

Det bliver spændende at se, hvordan han klarer sig, når han kommer til at spille mod spillere, der er lige så store som ham. Han har i flere år været en stor profil for sit hold, fordi han var utrolig stor for sin alder, og altid har kunnet dominere sine modstandere rent fysisk.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
annonce
0