Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Den Neutrale Seer
Det er rigtig svært at konkludere noget på sæsonen indtil videre, da ingen selvfølgelig ved, hvad der sker i de næste par kampe. Men jeg mener, at Real dummede sig i sommers ved ikke at handle mere end de gjorde. Nu er det nemt at være bagklog, men jeg er af den opfattelse, at ethvert hold behøver fornyelse HVER sæson, da det psykiske som motivation osv. spiller en større rolle end vi tror. Det er meget bedre at være aktiv agerende end at skulle være passiv reagerende, da sidstnævnte ofte vil medfølge dårlige resultater før man indser problemet.

Oveni dette ligger, at Real har transfer/registreringskarantæne og derfor først kan handle næste vinter. Så hvis dette forsætter og resultaterne udebliver, vil man få overordentligt svært ved at vende skuden, da man ikke kan benytte nye spillere før ca. 1,5 år. Nu kender jeg ikke ungdomsspillerne så godt, men man kan håbe for Real, at de har nogle spillere, der kan gøre end forskel. Asensio er selvfølgelig en stor gevinst, hvis han følger udviklingen.

Nu gør jeg helt sikkert problemet større end det er, men det er bare sådan jeg ser det. Man må håbe for ligaens skyld, at Real får gang i den igen, så vi får spænding omkring 1,2 og 3. pladsen :)
Skrevet af Fcbarcelona8
Kedelig liga. Det handler kun om hvor meget Real og Barca vinder med. 4-0, 5-0, eller 6-0.
Skrevet af joybringer
Har sagt det før og siger det igen. Real vinder intet i år. Tror de bliver 3´er i La Liga. Harmonien på det hold er tæt på ikke eksisterende. Tror vi er ved at være der hvor Ronaldo gør mere skade end gavn med sin attitude. Hvis han ikke nærmest bærer holdet, så er hans personlighed og egoisme giftig for ethvert fællesskab.
Skrevet af Infobesity
Tak Eibar (spanske Herfølge). Kom så Barça!


- Bortset fra deres fans nok ikke kommer til at opleve en sammenlægning.
Med forbehold for at jeg ikke lige ved hvor langt der er til næste større by.
Men Eibar ligger også ret godt i forhold til Baskerlandets større byer. Nemt at pendle mellem Bilbao, San Sebastián og Vitoria-Gasteiz.
Show Me The Way To Plough Lane! We Drink Champagne...
Skrevet af realmadrid7
Hvis ikke karantænen starter til vinter, sælg Isco og køb så den ekstre defensive midt. Vi vinder intet hvis vi bare skal håbe på Casemiro bare undgår skader sæsonen ud.
Skrevet af waage1922
Storslået.
Skrevet af Messithebest
Alle hold oplever nedture, i løbet af sæsonen, tabte barca ikke en kamp p å hjemmebane de burde have vundet, sådan er charmen ved fodbold, ville ikke overraske mig om barca tabte i aften,RM kommer op igen.
Skrevet af A7X4ever
Godtnok en glædelig overraskelse Eibar! På forhånd ville jeg være glad for hvis det bare kunne være status quo i toppen af La Liga efter denne runde med svær midtuge udekamp i tyskland og nu en svær weekend udekamp.

Nu må vi se, kan være Atletico igen bliver de helt store vindere i denne runde
Skrevet af Kashada
Tillykke med mesterskabet Barca!


Nu er Barca bagud 3-0 mod Celta efter 33 min så rolig nu ;)
SønderJyskE forever! <3 LFC - Y.N.W.A Der er kun rød og hvid i Madrid!
Skrevet af Barca80erne
Godt nok vild liga start i år...
Skrevet af Golden green
Seneste 4 kampe er alle endt uafgjort, og jeg frygter lidt at spillerne prøver at få Zidane fyret.De spiller af H til, især offensivt, hvor Cristiano og Benzema nærmest spiller på serie 4-niveau.At man så ikke hentede backup for Casemiro og Modrid i sommerperioden, var ligesom at skyde sig selv i foden.Derudover skal man også tænke på den straf Real har fået, hvilket betyder at man i mindst en sæson mere skal køre med disse spillere, som virker yderst udmattede ren spillemæssigt.Håber faktisk at Atletico tar mesterskabet i år, de fortjener det langt mere med deres stabile spil.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Hvorfor skulle spillerne af med Zidane? Han vendte en katastrofe om sidste år, til en ChL triumf og en 2. plads i ligaen?
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Golden green
Jamen det var sidste sæson.Lige nu er der mange ting som ikke fungerer.4 kampe i træk uden sejr i en klub som Real Madrid er altså tegn på en lille krise, og vi ved alle hvem der ryger først ved kriser.
Skrevet af TR1986
Zidane får lang snor. Det er jeg ikke i tvivl om.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0