Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid skuffede hjemme mod bundhold

Skrevet af bold
søn 30. okt 17:14

Real Madrid måtte nøjes med 1-1 i kampen mod bundholdet Girona. Vinicius Junior og Cristhian Stuani stod for scoringerne i opgøret. Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(400625230401)
Det er en rigtig skidt kamp, hvor der er for meget der ikke hænger sammen. Specielt de små pasninger og tæmninger der for ofte springer fra modtagerne.
Kendelserne kan man altid diskutere og være uenige i, men det er kendelser der er op til dommerskøn og ikke fejlkendelser. En uskøn dag og dumt point tab.

Girona derimod et modigt hold i dag, der spiller offensivt og presser. De kunne nemt have gjort det sværere for Real. Jeg håber de bliver i ligaen
Skrevet af Sims91
Elendigt! Hvor er viljen til at gøre tingene færdigt. Få nu rundet tingene ordentligt af inden VM-pausen. Måske det er godt, den pause ikke er så langt væk med den form de sidste to kampe.
Skrevet af -V-
Ser jeg rigtigt?

Sims er ikke first?

Strange times.
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Puha, når dommeren inden kampen allerede har besluttet, at Real Madrid ikke skal vinde, er det sgu svært. Den straffesparkskendelse var en decideret skændsel.

Det ville klæde La Liga at ansætte folk med forstand på fodboldreglerne til at dømme kampene i stedet for de klovne, som lige nu gør det.
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Defensive Tunger
Kenken in 1, 2, 3....
Skrevet af Snippet
Skidt kamp, hvor Benzema var savnet som det offensive omdrejningspunkt, især i kombinationsspillet i og omkring boksen.
Men der skal også gives ros til Girona. Et meget defensivt udgangspunkt, men med nogle rigtigt giftige omstillinger. Flot sat op af Michel.

Enkelte dommerkendelser kan diskuteres, blandt andet straffesparket (troede ikke der kunne dømmes hånd, når den rammer brystet først?). Men overordnet set dømmes der vel en fin kamp.
Real Madrid Club de Fútbol
Skrevet af kimjen
UPS !
kimjen
Skrevet af Ma-sH
Vi er desværre tilbage der hvor Real kæmper for meget for alle points.
Vi mangler simpelthen flere af de kampe hvor de smadrer deres modstander 4-0, 5-0.

Og sådan SKAL det simpelthen være mod en modstander der ligger til nedrykning, og så på Bernabeu.
Utrolig skuffende!

Jeg synes altså stadig Real mangler en alternativ angriber når Karim ikke spiller. Køb nu én. Mariano er ikke god nok, og i kampe som disse hvor modstanderen pakker sig, kan man ikke spille med falsk 9´er (Rodrygo).
Få nu købt ind i vinter, ærgerligt det ikke lykkedes med Gabriel Jesus, og kan godt forstå der er lidt "brændt barn" efter Luca Jovic, men stadig, det er Real Madrid, der skal simpelthen være et bedre angriber alternativ i truppen end Mariano Diaz!

Øv, nedtur at miste points to gange hjemme mod bundhold.
Skrevet af Brøndby 1972
Det straffe forstår jeg ikke bold på hånd det giver straffe men bold på kroppen der hopper ned på hånd 🤯
Skrevet af LarsVegas7
Mon ikke Real Madrid er et træt hold oven på alle de kampe de spiller. Jeg vil mener at Real Madrid blive snydt for et mål men ja det er jo dommeren der bestemmer.
Lars
Skrevet af endagtilbage
SKANDALØS og partisk præstation af dommeren. Det må det spanske forbund simpelthen kigge ind i, for det der kan vi simpelthen ikke tillade i europæisk topfodbold.

Når det er sagt, så er det jo en ligeså håbløs præstation af Real, og de er jo selv skyld i det her pointtab. Ancelotti imo meget ansvarlig, og lignede desværre den gamle Ancelotti, som nægter at skifte ud, på trods af en af sæsonens dårligste kampe. Modric og Kroos leverer en horribel kamp, og alligevel spiller de 90. I stedet tager han Valverde ud?? Vinicius viser ikke nok pt, selvom han tit er med i nogle mål, også er Militao uerstattelig i bagkæden. Håbløst pointtab, som de selv er skyld i, selvom dommeren opfinder sine egne regler til det udlignende straffe.
Stram op!
Skrevet af Defensive Tunger
Ma-sh, det er jo desværre ikke Diaz den er gal med. Hele reals bænk er som oftest nærmest helt uden offensiv kvalitet. Asensio er en ok indskrifter og det er så dét. Hazar har aldrig været bare en million værd. Diaz heller ikke og så har vi vel ikke rigtig flere.
Skrevet af Ma-sH
Rigtigt, bænken kunne sagtens være endnu bedre, men synes nu at der er ok kvalitet på bænken på næsten alle pladser.

Men Real har en klar plan A, som de jo heldigvis lykkedes med som oftest, men i dag og mod andre bundhold hvor Karim ikke er med, og hvor de har svært ved at komme igennem til chancer, ville det bare være fedt med én man kan sætte ind som man ved kan lave mål, så man måske kunne overgå til at spille mere primitivt. Det har de altså ikke.

Cavani havde været et glimrende bud på en alternativ angriber at hente ind i sommers.
Skrevet af flaflu
Vi spiller helt forfærdeligt, men det er også tydeligt, at den dommer gør alt, hvad han kan for at være imod os. Jeg håber virkelig, ultras sur finder hans adresse
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Sjovt som der altid er en der skal kommentere at Sims ikke er den første

Pisse elendig og kedelig kamp. Meget frustrerende og nu kun 1p foran Barca
Skrevet af Rødt lys
VAR marginaler i dag bliver lidt udslagsgivende. Girona har dog flere kæmpe chancer og real skaber bare for lidt. Vi er et væsentlig dårligere hold end de sidste resultater viser. Ubesejret i ligaen og chl vinder. Håber vi til sommer ser endnu et vindue med flere til og afgange. Perez er ved at bygge et nyt hold op. Generationsskiftet er så småt på vej men det tager tid..
Skrevet af Fjelle80
Dejligt resultat.
Og hold da fast en gang offerkort der bliver spillet af diverse Madridistas her i tråden. Det er godtnok ynkeligt at bevidne.
Skrevet af Ma-sH
... i øvrigt tror jeg det var første røde kort i La Liga til Real i et par år.

Er der nogle der har stats på det? Husker bare ikke at Real har fået et andet rødt kort i denne sæson, og mener at man gik igennem hele sidste sæson uden et rødt kort i La Liga. Kan det passe?
Skrevet af slapafchef
Mystiske kendelser. Men alt i alt spiller Madrid jo en forfærdelig kamp. Så man takke sig selv for pointtabet, og heldigvis stadig førerhold i ligaen, omend det blot er med 1 point.

Og man ved som Madrid fan, at der kommer de her kampe hvor de spiller skidt, det er dog stadig lige frustrerende hver gang det sker.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Jeg håber virkelig, ultras sur finder hans adresse

Og jeg håber jehovas vidner finder din adresse.
annonce
0