Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid snublede mod Villarreal

søn 1. mar 2015
Gerard Moreno skaffede overraskende reservespækkede Villarreal det ene point, da holdet spillede 1-1 mod Real Madrid i Primera Division.

Læs hele nyheden her
Fantastisk kamp! Jeg er ikke engang sur over resultatet. Begge hold fortjente det.
No soy sólo perfecto, soy Madridista también
Så skuffende.... Flot kamp af Villarreal. Stærkt hold og sindssyg stærk præstation af deres målmand.
Puha. Sådan. Til trods for store mangler i start elveren, så formåede Villereal stadig, til tider, at spille flot kombinations spil
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
No penalty no party
Fantastisk. Den liga bliver afgjort i sidste runde.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Prikken over i´et for en fornem fodbolduge. Fandme i orden, Villarreal, med så mange reserver. Godt indhop af Vietto og en pragtkamp af Asenjo.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Hold kæft hvor skal der handles til sommer, bredden på holdet er under al kritik! På de offensive pladser kan man smide en Jesé ind der har været skadet i næsten et år, og en Chicarito som knap ville kunne komme på holdet i FCK (hvilket ikke siger så lidt). Hvis tingene ikke kører har vi absolut INTET at skifte ind!
Hmmmmm.
Spillet er efterhånden ved at være ok.
Men for dælen, hvor skal de være skarpere foran kassen :/

Men den målmand, damn han var god.
Fulgte med Laudrup til Real Madrid, og er blevet der lige siden!
Hold da kæft der blev presset de sidste minutter! Vildt der ikke kom et mål ud af det, men sådan går det en gang imellem.
Giftigt hold Villarreal. Masser af fart i deres spil. Real Madrids indsats virkede til tider halvhjertet. Det var først de sidste fem minutter, at presset blev sat ind for alvor, hvilket selvfølgelig var for sent.
Mojn do!
annonce