Snak

Mere indhold efter annoncen
Flot af lillesøster efter torsdagens krævende EL-udekamp - de virker klar til at udfordre Sevilla i de to turneringer.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Jeg er enig med simon! Er sgu træt af at tudefjæs hele tiden skal smide sig og der skal dømmes straffe. Jeg synes Villarreal blev snydt for to klokkeklart straffespark. Jeg savner sgu en dommer der har lidt nosser til at dømme straffe mod real. Med lidt god held kunne villarreal sagtens havde vundet kampen og det vil ikke være ufortjent. Når det så er sagt var det en fantastisk god kamp og godt for spændingen. En skam at det ikke er barca real skal møde i næste runde!
Måske et lille pointtab på vej i næste uge også, når Atletico skal mødes ude?
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
Det er rigtigt at skarpheden manglede, og specielt Ronaldo havde flere gode muligheder. Jeg er dog mest bekymret over hvor lidt der kommer fra Benzema og Bale i en kamp som denne, hvor Isco havde en sjælden mindre god kamp. Benzema er i mine øjne næsten usynlig, og Bale smider simpelthen så mange bolde væk, som nærmest kun han kan. Skuffende af Jese og Illara gider jeg efterhånden ikke kommentere på. Underholdende var det dog, og La Liga er stærkere pt. end den har været i mange år.
Uha uha Real, kan ikke slaa andetholdet fra appelsinkysten...
Det kan godt vaere Christina er bedre til straffe, men frispark kan han ikke finde ud af - det er dog en flot positur, han stiller op !
@ javersoon
Ja tak, den havde jeg fanget.
Men det siger jo reelt intet om, hvor god han er til at score i åbent spil.

Antallet af brændte straffespark, siger jo hvor god/dårlig man er til den disciplin.
Fulgte med Laudrup til Real Madrid, og er blevet der lige siden!
Fuck hvor er det nederen!

Tabte seriøst 5000 kr, som jeg havde vundet med 300 kr, da dagen startede!

Fuck mit liv, skulle bare have hævet dem ud :´(
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
@ Kimbo7

Hvilken kamp så du.
Denne kamp var jo netop et bevis på, at Ronaldo ikke kaster sig mere end så mange andre.
Han gør alt hvad han kan, for at blive på benene da der bliver dømt straffe. I sitationen hvor han løber om kap på kanten, bliver han også revet i, men bliver på benene.

Der var da ikke mere straffe til Villarral, end den på Hernandez til sidst (og der var der heller ikke straffe)
Fulgte med Laudrup til Real Madrid, og er blevet der lige siden!
Grillo:
I åbent spil lægger Ronaldos omsætning på ca. 14 %. Det placerer ham som nr. 173 i verden.
Lionel \\\\\\\'The motherfucker\\\\\\\' Messi https://www.youtube.com/watch?v=zyIgPqOpMWY http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/ https://www.youtube.com/watch?v=eDbqLiAEcjg
Ha ha Christina og positur. good one
annonce