Snak

Mere indhold efter annoncen

Real Madrid-stopper vil blive

Skrevet af bold
man 21. maj 2012
Forsvarsspilleren Raul Albiol vil gerne blive i Real Madrid på trods af manglende spilletid i denne sæson. Klubben må sige det, hvis de vil af med mig, siger han.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Mozzy
Han er ikke god nok! Lad ham bare blive solgt.

Varane står klar i kulissen og jeg vil rigtig gerne se ham få chancen endnu mere i næste sæson.
Skrevet af JonesDK
Enig. Jeg syntes han er frygtelig dårlig, når han kommer på banen.
Skrevet af realmadrid7
Verane skal have flere kampe næste sæson.. Så hellere komme af med Albiol nu end han alligevel selv vil væk midt i sæsonen.. Får han fast spilletid, er han trods alt stadig god nok til mange andre tophold.. Gætter på det bliver Valencia eller Malaga.. Hvis Rami bliver solgt, så køber Valencia ham helt sikkert..
Skrevet af YunisYunis
Ser godt Albiol blive i klubben til næste sæson, godt nok har han ikke være fremtrukket, men han er en god spiller at have i truppen.

Som det ser ud, så han glad for at være i Madrid, så hvorfor sælge en glad spiller?

Selvfølgelig hvis han SLET ikke havde niveau til Real Madrid ville det være noget andet, men det har han IMO.

Han er et godt alternativ, og det er også alt for tidligt at begynde at satse på Varane IMO. Hvis nu Pepe eller Ramos bliver langtidsskadet, så ville en Albiol være god at have i truppen.
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=bf_next&list=LLkJzk_dUYFjBaYRvy5f2etA&lf=mh_lolz ^. A disgrace to football. http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o&feature=related ^. Best El Clasico ever! Raul Gonzalez <3
Skrevet af Mozzy
det hænger så også sammen med at jeg godt kunne tænke mig Martinez i klubben. han kan bruges i stedet for Khedira på midtbanen og fungerer som gardering til midterforsvaret, hvis der kommer længerevarende skader..
Skrevet af ZizouEnzo
Højre back kan blive besat af Ramos, Arbeloa og evt Carvajal. Derfor er det ganske fint at beholde Albol og måske også Carvalho.

Forsvarsmæssigt har vi ikke brug for de store indkøb. Det er dog nærmere opspillet fra forsvaret der skal fokuseres på.
Skrevet af FrækFyr17
Hvis Rami bliver solgt, så køber Valencia ham helt sikkert..

Nah, vi kan gøre bedre efterhånden.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Lars91
Jeg tror Albiol er rigtig vellidt i truppen og det derfor han har det så godt - på trods af den manglende spilletid.

Han har set lidt rusten ud når han har spillet, men den første sæson hvor han spillede fast synes jeg han var fantastisk! Så hvis han vil blive, synes jeg han skal have lov.
annonce
0