Snak

Mere indhold efter annoncen
Fuld fortjent til real Madrid.
Grande Valverde og Atlético fans kan bare tude over det, det var en aktion lige i Simeones ånd og jeg elsker det
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Og bravo Rodrygo på sit straffe. Nøjjjj
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Max fortjent og hvor er det vildt, hvilken effekt Zidane har på holdet. Valverde igen utrolig vigtig for holdet. Helt tilfreds med at Pogba ikke blev købt, når vi har Valverde. Smart taktisk rødt kort.
Valverde er bare blevet en så afgørende spiller! Smukt! Kan på sigt måske nærme sig Ramos niveau.
Real under Zidane kan bare i finalerne! Fuldstændig som det plejer mod Atletico. Åh hvor jeg elsker alle jer der hader Real! Blev endelig ved. Det gør sejren endnu mere lækker xD
Den var ikke sløj bold.dk, det er en ommer.

Det var da godt nok en ringe overskrift bold.dk. 1. Halvleg blev spillet på et meget højt niveau. Resten af kampen var mest bare præget at Atletico var meget stabile defensivt.

Der er tale om et intenst derby. Og den var bestemt ikke sløj. Der bliver hakket mange mål ind i opvisnings- og venskabskampe. Se dem i stedet.
Kan ikke forstå hvorfor Real Madrid og Valverde er klamme, bare fordi der bliver lavet en klassisk håndbremse. Det ville alle spillere da have gjort i sådan en situation, og hvis ikke, ja så er det ikke en spiller jeg ville ønske at have på mit hold. Skal lige tilføjes at, Fede Valverde lige er blevet kåret til kampens spiller! Fantastisk udvikling han har været igennem.
Real Madrid fan helt ind i sjælen. Stor fan af Roberto Carlos, Pepé og Marcelo.
Urfalicamo

Moden kommentar :-)

Ordet du leder efter er: Største*
1994: Real Madrid
Jonas Dalgård - lav nu overskriften om. Det var 2 defensive fantastiske indsatser. Iøvrigt må det være den største moralske joke at Valverde bliver kåret til kampens spiller. Fantastisk kamp af ham absolut men det mord var jo det mindst fairplay du kan. At det var det rigtige er jeg enig i. Men moralen er bare typisk favoritsering af Real........
annonce