Snak

Mere indhold efter annoncen
Sygt, hvor gode RM er for tiden. Det er en ren fornøjelse at se James og Isco!

Et bid fra Suarez kunne have været toppen 😁
"Sono pazzi questi Romani"
Sidder faktisk tilbage med en ret skuffet følelse over at man ikke gennemtævede Barcelona endnu mere, når de nu spiller så dårlig fodbold. Havde det været forrige sæsons Real Madrid kynisme, var kampen endt 7-1, men man havde ikke kvaliteterne til at score på alle de mange kontraer.

Men of the match: Marcelo, Isco, Kroos, Neymar og Casillas? Der var mange at vælge imellem.
Fortjent sejr til Real Madrid.

Ulideligt at se Christina appellere for ALT der foregår i feltet!!
Ikke et uventet resultat for Real Madrid på hjemmebane. Real MAdrid scorede på deres klare fordel over Barcelona 2 dødbolde og en kontra. En lidt fesen kamp hvor hverken Ronaldo eller Messi lavede noget på banen som var værd at kigge på. Ronaldo fik dog endnu et straffespark mål. Han er snart topscorer i Europa kun ved hjælp af straffesparks scorínger!!!
Lidt svært at se hvilket hold var stærkest rent fodboldmæssigt, men Bareclona skabte godt nok ikke særligt mange chancer i en kamp.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Fantastisk kamp med hvide briller på..selv uden bale og ronaldo der aldrig kommer knd i kampen, er der hele tiden spillere der tager ansvar og arbejder hårdt.
Messi er som altid en fornøjelse se spille..og flot mål af neymar. Dog skidt forsvarsspil..men det gav kampen den tænding den skulle have.
Fremragende dommerpræstation af den unge dommer..flot.

Der må sidde nogle kritikere af madrids transfervindue og revurdere der fodboldanalytiske evner..gode spillere der røg ud..men kroos og james løfter vist mere end opgaven efter dem.
Ancelotti imponerer med sin evne til at bygge og styre et hold..dejligt efter en turbulent periode med mou.

Ellers noget tam debut af suarez..får kun lige vist sin elendige evne til at filme..lidt trist i en ellers flot rent spillet clasico.

Så er sæsone i gang, og det tyder på et tæt parløb igen..ser frem til kampen på camp nou til foråret.

De las glorias deportivas, que campeón por España --- Hala Madrid ---
ilderen

Hvad med Suarez og Neymar?
Vild kamp. Desværre ikke det festfyrværkeri jeg havde håbet på. Men det kan man ikke give Real skylden for. De spiller simpelthen bare bedre en Barca. Når det så er sagt, så skal Ronaldo, som verdens bedste/2. bedste altså steppe lidt op og skrue ned for ex. hans diving. Han er nok den fysisk stærkeste spiller på banen men alligevel smider han sig alt for meget i første halvvej. 2. halvvej er der dog ikke noget at sige til udover et lidt usympatisk spark bagud på Alves. Klasse af Benzema igen. Den mest sympatiske Real spiller i meget lang tid. Og det er altså ikke ment negativt mod Real, men han er sgu bare iorden. Brokker sig ikke, smider sig ikke, og deltager ikke i gemysler. Cool. God kamp af James og Kroos. Pepe sejlede i første men god i 2. Marcelo er sgu for cool og en klasse over Alves. Brazil på den fede måde.

Nå men barca. Hvad vil de? Alle står stille. Ingen tager gode løb. Jeg kan ikke finde ud af om Messi ikke gider spiller fodbold her til aften eller om han er ligeså forvirret over hvad hans rolle er som jeg er? Elendig præstation i hvert fald. Meget skuffet da jeg havde håbet på 2 Messi mål da jeg elsker historieskrivning og syntes han er fantastisk.

Neymar er god ved målet og laver en fed, men ubrugelig detalje på sidelinien. Det sgu lækkert med noget lir. Ellers syntes jeg stadig han er for dårlig til at skabe noget og sætte andre op. Men igen hvis Messi kommer gående op mod mål nede fra midten er det jo også svært at sætte ham i spil.

Suarez var pisse god. Han fik kritik for ikke at løbe med tilbage, det vil jeg ikke kommentere på da jeg ikke ved hvad aftalen er fra bænken. Bliver spændende at følge ham. Jeg fatter ikke at LE tog ham ud. Idiotisk udskiftning.

LE taber kampen for Barca sammen med indstillingen. Hvorfor starte med Pique inde? Han har været elendig i jeg ved ikke hvor lang tid. Og hvorfor Matheu på den plads? Ok han er højere, men han duer ikke til opspillet i samme rolle som Alba.

Ancelotti og Reals vilje kommer til at vinde ligaen. Måske endda CL igen. LE kommer til at smide det hele. Ærgerligt da jeg mener Barca på papiret har holdet til at splitte alle andre hold ad.
Synes egentlig man også burde bide mærke i at Ronaldo har stadig scoret flere mål end Messi + Neymar til sammen i denne sæson. Fuldstændig outstanding, når man tænker på at det er Messi han kæmper mod om prisen som verdens bedste fodboldspiller. Messi skal godt nok hæve sit niveau, hvis han skal på podiet i år.
Klasseforskel. Selv uden Bale og efter en lorte start kommer vi tilbage og vinder stensikkert, hvilket nok engang også viser god moral!

- Irriterende det kun bliver med 3-1.

Kroos - Klasse køb
James - Viser hvor meget han brænder for det. Han skal nok blive endnu bedre!
Isco - kæmpe arbejdsindsats.

Gad godt have set hvordan det hele var forløbet hvis Bale havde været med i dag.


Messi er bare ikke hvad han har været og Barca bør måske overveje om Neymar kan overtage rollen som holdets stjerne. Fantastisk holdpræstation af Real på en dag hvor Ronaldo ikke fik spillet til at flyde. Marcelo er tilbage på topniveau og Benz og Casillas svarer igen på kritikken. Kroos, Modric, James og Isco var alle en fornøjelse.
annonce