Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Nu er det jo linjevogterens opgave at vinke offside, så den er lidt svær at skyde i skoen på Clattenburg i min optik
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dres
Kedelig finale som i 2014. Det var jo nok forventeligt med disse to hold. Det bliver bare ikke nogen god kamp når Real og Atletico mødes.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af don Andrés.92
@Toggle

Det kan vel aldrig nogensinde være dommeren, der skal se den offside? Der er en grund til at han har hjælp ude på sidelinjen :)
Skrevet af Mitch Connor
En skam, at Juanfran giver Ronaldo muligheden for at "afgøre" kampen, når han han med længder var banens dårligste. Yderligere er det en skam, at straffesparkskonkurrencen kommer efter et offsidemål. Pepe og Ramos er skændsler på en fodboldbane, men det var godt at se, at Clattenburg i det mindste gjorde Pepe opmærksom på det. Han dømte i øvrigt en glimrende kamp.

Atletico spillede for en gangs skyld ikke svinsk, og det var svært ikke at føle med dem og deres fans til sidst.

Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af augenthaler.1990
Som neutral tilskuer en okay kamp. Finaler er sjældent gode i moderne fodbold. Der var perioder med god intensitet men også døde perioder. AMT har haft den sværeste vej til finalen, men holdet og deres træner er bare for usympatiske. Og i dag så det nærmest ud som om, de ikke kunne håndtere overtaget i boldbesiddelsen.

Det er fortjent nok, at RM vinder finalen. Pepe er jo stadig syg i roen. Og stor ros til Clattenburg.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Jamen så må man jo prøve hårdere? Det vi så i dag kan de simpelthen ikke fortsætte med... De har et åndssvagt hold og så spiller de som en miniput.

Her skal det selvfølgelig med at det er zidanes første år så han har stadig meget at lære og holdet kan udvikle sig. Men hvis det fortsætter så kan han da umuligt holde? Det kunne jo ligeså godt være rafa der stod på sidelinjen.


Zidane har lavet et kæmpe turnaround med det hold, jeg havde forudsagt en 3. plads i ligaen og med noget held en semi i ChL.
Og selvfølgelig skal Zidane ikke prøve på at spille noget fodbold der øger A. Madrids chancer. Både Bayern og Barcelona prøvede og tabte over 2 kampe.
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Toggle
Ja beklager...men han har hovedansvaret, men klart at linjedommeren skal vinke den :) Pisse ærgerligt med den situation...
LUHG
Skrevet af piquenbauer3
Zidane har lavet et kæmpe turnaround med det hold, jeg havde forudsagt en 3. plads i ligaen og med noget held en semi i ChL.
Og selvfølgelig skal Zidane ikke prøve på at spille noget fodbold der øger A. Madrids chancer. Både Bayern og Barcelona prøvede og tabte over 2 kampe.


Hvad har han gjort? Han spiller Casemiro hvilket Rafa også forsøgte men hvad ellers? Han bringer muligvis noget gejst osv men Real bliver simpelthen nødt til at spille bedre. Og hvis man som fan er tilfreds med det man så i dag så er man for sulten efter trofæer.

Det skal forresten lige siges at barca jo faktisk har haft succes med at spille som man gør mod atm. Det viser Luchos stats fint.
Skrevet af jba
Fantastisk underholdning. God lige og intens kamp. Clattenburg mister ikke kampen, men dog markere han heller ikke en kontant No bullshit linje hvilket havde klædt ham og sporten som helhed. Føj at Pege og Ramos stadig er en del af europæisk topfodbold. Dommerne(UEFA) burde have afskaffet typer som dem for længe siden med nul tolenrence politik.
.
Skrevet af augenthaler.1990
Og til jer RM fans...vær det ikke lidt mærkeligt, at Zidane brugte alle udskiftninger så tidligt? Han skal vel først måles på næste hel sæson.
Skrevet af ilsemprelaziale
https://www.youtube.com/watch?v=hvy93AFRnQo

Et af aftenens højdepunkter..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Brætmand
Er Pepe okay? Det så slemt ud..
Skrevet af crn85
Synes Atl Madrid skulle og havde fortjent mest at vinde denne finale og turnering.

R Madrid får et off side mål og gider derefter ingenting.

Har haft en meget mere overkommelig tur til finalen.
Mens Atl Madrid har slået Bayern og Barca.

Og Ronaldo så piv elendig og så afgører han selvfølgelig finalen.

Mange R Madrid fans snakkede om at Barca kun vandt CL sidste år fordi alle modstanderne var skadet, har lidt lyst til at provokere og sige at R Madrid kun vandt pga. at de trak de nemmeste modstandere.

Ej, det gas.

Tillykke R Madrid, selvom jeg virkelig har ondt af Atl Madrid.
Men for pokker en elendig målmandspræstation af Oblak! Nok klart den bedste målmand i La Liga, og så stinker han så meget når det er mest afgørende.

Vidste da det endte i straffesparkskonkurrence at Atl Madrid ville fucke det up.

Maba373
Du har sikkert ikke skrevet i denne tråd - endnu.
Men her en lille stikpille.

Du snakker om at Neymar er klam, kig i egne rækker (Pepe) ;-)
Skrevet af tots units fem forca
Og Barca vandt la liga.. Tak ? troede faktisk jeg ville have mere nedtur på end det er tilfældet. Hvis der havde været fornemmelsen af, at real tydeligt var det bedste hold i Europa, så havde det nok været en anden følelse. Men jeg er også bare en butthurt Barca fan. Virkelig den kedeligste vinder i mit fodboldliv. På intet tidspunkt har man haft en fornemmelse af, at RM har været på det niveau som gav dem trofæet sidste gang.
Skrevet af Negeren
Toggle, din non-apology er relativt pinlig.
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Skrevet af Cruzan
Denne finale vil kun blive husket for 3 ting:

1. Et tvivlsomt offside mål af Ramos.
2. Manglende rødt kort til Ramos for en professionel frisparkslagtning bagfra.
3. Heldig straffesparkskonkurrencen, som kunne have gået begge veje.
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Skrevet af Hallinghansen
Fy for satan hvor er Pepe dog et usympatisk svin.
Skrevet af augenthaler.1990
AMT burde da været kommet mere frem, da de kom bagud. De gad da heller noget. Havde RM scoret til 2-0, havde præstationen da været utilgivelig.
Skrevet af Slettet(562119200410)
Stærk sejr!!
Skrevet af TR1986
Pray for Pepe.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0