Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tør ikke gisne om hans alder. Men det tydeligt han ikke er 18 år længere. Hans udvokset kindben og fysiske styrke bevidner om han er ældre. Bliver spændende at følge ham de næste 8-10 år. Så kommer hans sande alder frem. Men tillykke til ham og til Portugal. Jeg vandt på x ved halveg.
Austria Wien 1860 München AC Milan København BK Frem Anti Brøndby siden 1993....
Nu udvikler folk sig forskelligt, nogle hurtigere end andre. Renato Sanches har officielle papirer på at han er 18 år, indtil andet med 100 % sikkerhed kan bevises, så er han 18 år.
"Renato Sanches har officielle papirer på at han er 18 år, indtil andet med 100 % sikkerhed kan bevises, så er han 18 år. "

Er det den som kun er fra da han var 5 år? Jeg skal ikke kunne sige om han er 18,20 eller 22. Men han ligner ihvertfald ingen på den alder han er.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Så i Andreas Cornelius og Kenneth Zohore, da de var 18 år? Der er spillere der udvikler sin fysik hurtigere end andre.
Forza Napoli Sempre!
Guerrero er i mine øjne turneringens absolut bedste unge spiller. Har spillet en flot turnering både defensivt og offensivt.
Sanches har været rigtig god, og har - modsat de andre nævnte spillere - også bidraget med en vital scoring mod Polen, og et sikkert eksekveret straffespark i samme kamp. Coman har ganske vidst driblet fint, men noget reelt slutprodukt har man ikke set fra ham.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Det var nu ikke Comans skyld, at Frankrig ikke fik noget slutprodukt på deres spil igår. Coman havde 2 fremragende aktioner der burde have resulteret i mål, især Griezmann havde helt frit hovedstød mod mål.

Mht Sánches er det latterligt, når folk siger han er ældre end han er. Han ser heller ikke ældre ud end 18 år, kom nu videre. Det åndssvage rygte er blevet afkræftet i form af hans dåbsattest.
annonce