Snak

Mere indhold efter annoncen

Retov: En helstøbt kamp

man 19. mar 2012
Martin Retov glæder sig over en god sejr over AGF lørdag. Horsens-midtbanen blev dobbeltmålscorer, men det er de tre point, der betyder noget.

Læs hele nyheden her
1. Fejlagtig ikke dømt rødtkort
2. Mål underkendt,

AGF var på både 1-1 og 2-1 hvis de mål var blevet dømt, og hvis målmanden var blevet udvist så havde AGF da hentet en sejr.

en fejl kan man da regne med, dommere er ikke fejlagtige jo, men 3 til samme hold, også betydende, skuffende.
Det hedder Man UTD. Ikke ManU, det er en direkte reference til http://en.wikipedia.org/wiki/Munich_air_disaster , http://wiki.answers.com/Q/Why_is_it_wrong_to_call_Manchester_united_manu
2. Mål underkendt,

AGF var på både 1-1 og 2-1 hvis de mål var blevet dømt


Er det fordi du ikke har gidet se klippet eller fordi du ikke kan reglerne at du som den eneste mener at den anden offsidekendelse var forkert?

At du sikkert mener at Århus havde vundet stort hvis Veselovsky var blevet udvist skal jeg ikke tage fra dig, sådan har jeg det såmænd også tit når jeg føler AC har tabt pga. dommeren...
Den Gule Fare! Den største nyhed i bold.dk\\\'s historie: http://www.bold.dk/nyt/Brasiliansk-bomber-klar-for-AC-Horsens
ACH var klart det bedste hold.
Vi er dit sejrskor Stoltheden i os bor En klub på denne jord Brøndby IF Fan siden 1991
AGF diskede op med en gang pinlig forsvarsspil, hvor de gang på gang blev overspillet af ACH. Dog synes jeg ikke det første offside mål skulle have været dømt, har dog ikke set den bagefter, men på den anden side havde ACH så mange chancer at AGF skal prise sig lykkelige over de ikke tabte med mere.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
@radoor
1.
Hvis dommeren ikke vurdere, der er farligt spil fra AGF-angriberen, der næsten svinger støvlen op i hovedet på Vesselovski, ja så burde der være frispark til AGF og mindst gul kort til Vesse.

2.
Der er et hav af fejlagtige offside kendelser i hver kamp. Sjovt nok er det blot en charmerende del af spillet, når det går AGF´s vej :-)

Desuden må vi ikke glemme at AC Horsens blev snydt for et straffe i 1. halvleg, men det så du vel ikke med dine hvide briller?

Befriende at det bedste hold vandt, det må selv en AGF-tilhænger vel indrømme?
Du pisser på mig? Jeg pisser på dig!
AGF-fans må da godt nok være de dårligste tabere i verden! Magen til tuderi og snak om match-fixing, penge under bordet og dommere der hader AGF skal man da lede længe efter.

For det første så glemmer AGF´erne vidst at det var selvsamme dommer der undlod at annullere Graulunds håndboldmål mod FCN i efteråret.

For det andet så forekommer fejl konstant og det kan sagtens være at det har været udslagsgivende, men det kunne lige så godt have endt på samme måde, selv med en udvisning til Ves.

Det er som om man kun kan se fejlene hvis de sker mod AGF - og efterhånden bliver man træt af at læse om det. ACH var klart det bedste hold og fortjente at vinde mod et tamt tamt AGF-hold.
AC Horsens - Manchester United - Hamburger SV
Det er da flot at Retov mener det er en helstøbt kamp når Horsens havde 12 spillere på banen.!! De burde have haft 10 efter kort tid..!!

TYVERI.!
De hviie
Man bliver også træt af de genereliseringer som man møder som GF-fan. Vi er ikke alle jubeloptimister med skyklapper, så ønsket om en nuanceret debat går begge veje!

I min omgangskreds anerkender vi Horsens sejr - de spillede klart bedst fodbold. Men det er jo latterligt at man ikke må ærgre sig over et par dommerfejl (som der i øvrigt altid vil forekomme) uden at man skal skydes i skoen at man undskylder nederlaget og kun har øje for de fejl der går imod ens eget hold. Der gives og der tages - sådan er vilkårene.

Mvh. R
Tag dog lige en tudekiks. Forrige kamp mellem agf og ac burde Graulund have været udvist for en "sviner". Sidste kamp mellem ac og FCM tog Kristian Bak N. ved stillingen 0-0 bolden ned med hånden i eget felt. Dette uden at at ac -fans flæbede som en flok høns. Dommerkendelser er blot en del af spillet. Kom nu ind i kampen.
Til alle de tåber - for ja, det er I - der mener at det ikke er berettiget og iorden at GF fans brokker sig over dommeren:

helt galt var det med Anders Poulsen i Aarhus. Hans klare fejlkendelser fik afgørende betydning for kampens udfald.

Hvordan både Poulsen og hans medhjælpere på linierne kunne overse, at Horsens´ målmand, Robert Veselovsky, tog bolden med labberne langt uden for feltet, hører til blandt den moderne tids nye mysterier. At manden med fløjten endvidere underkendte et soleklart AGF-mål gør kun skandalen total. Alle kan tage fejl, men begge de nævnte tilfælde var ikke i nærheden af at være tvivlskendelser. Var det sket i Kina eller i Tyrkiet havde onde tunger talt om matchfixing, men da den slags ikke foregår i Superligaen, vil jeg nøjes med at kalde Anders Poulsen for en dumpekandidat.


Taget fra sportskommentatoren på EB. Dommerens præstation i lørdags var ekstraordinær dårlig, så et eller andet sted kan man vel ikke forvente andet end at det kommenteres? Det er sgu da pissebittert at se sit hold tabe pga. dommerfejl men det forstår I vel ikke?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce