Snak

Mere indhold efter annoncen
Tænk nu over at dommeren IKKE kan se slow motion billeder.

Hvad dommeren ser er altså Ronnie der drøner ind i Guira med et ben på anklen og et andet strakt ben direkte i maven.

Det kan aldrig give andet end rødt kort, længere er den egentlig ikke.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Brock var i hvert fald ikke offside ved friløberen inden udvisningen. Der var mindst en halv meter at gøre med.

Udvisningen ser jeg også som forkert, men synes det er svært at se, før man ser den i langsom gengivelse. Det er jo uforsætlig og ikke så slemt, som det ser ud til i første omgang. Dog ikke nogen undskyldning for Randers, for de burde have slået pivringe SønderjyskE selv med 10 mand.
shevadk >
Ja, det kan jeg godt læse i artiklen. Jeg indrømmer at jeg i farten var for hurtig, og lige glemte et "/direktører" i mit indlæg.

Men du forstod min pointe, ik?

Ellers, så lad mig da for din skyld, omformulere:
"Hvad sker der for at alle trænere, direktører, sportschefer, fysioterapeuter, hotdog-sælgere, vandbærere, halvfede, fordrukne roligans/hooligans, eller andre som på den ene eller anden måde er tilknyttet et hold der ikke har vundet dagens kamp, pludselig leger Alex Ferguson?"

Er du tilfreds nu? Glemte jeg nogen?
Fodboldfan siden 1983 :)
Den er tynd af Jacob Niesen, selv uden mine lyseblå sønderjyske briller er udvisningen korrekt, jeg tror ikke det er forsætligt, men Ronnie Schwartz går alt for voldsomt ind i tacklingen, med risiko for at skade Guira alvorligt. Jacob Nielsen har forståeligt følelserne uden på trøjen lige efter kampen, men bør være klog til en sådan svada.
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
Giv mig din adresse unge mand.
Porsy67:

Ronnie Schwartz går ikke ind i tacklingen men glider ind i manden. Hans støtteben glider og det får ham til at vælte ind i ham. Om det er rødt eller ej kan jo være lige meget nu, men så faktisk et par andre frispark i den kamp, som var værre end det Ronnie lavede. Det kommer jo netop til at se drabeligt ud, fordi Ronnie ikke er i fysisk kontrol. Der skete jo ikke det store med modstanderen så helt slem kan det næppe have været.
Håber ikke Randers ender under stregen når sæsonen er slut - så åbner de jo nok en sag.....


OT: Det røde kort var helt OK, han går alt for voldsomt ind i den tackling, om han glider eller ej.
Hekke, vil lige informere om at jeg anmelder dine indlæg nu... Sådan nogle slet skjulte trusler, hører ikke hjemme nogen steder!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Det var en helt korrekt udvisning af Schwartz . Selvfølgelig er det uheldigt for Randers , men dommeren gjorde det eneste rigtige og udviser en spiller for at tackle med knopperne forrest på låret og i maven .
Jeg synes at akle artikler om denne kamp glemmer at en nordtyskE spiller helt bevidst smækker Martin Svensson en knytnæve i fjæset efter 5 min og de burde have spilllet i undertal fra det 5min.
Jeg mener dog stadig at Ronnies røde godt kan forsvares..
Kan godt være han glider men det så fair nok ud..
Men generelt mener jeg at SE måtte spille ufatteligt meget mere med musklerne end rfc måtte..
Desuden burde beckmann vel slet ikke have scoret da han sagtens ku være smidt ud efter mindst 10 gule for film...
Manchester is RED!
annonce