Snak

Mere indhold efter annoncen

Ribery: Vi kan vinde ligaen ubesejret

Skrevet af bold
tir 4. feb 2014
De forsvarende tyske mestre, Bayern München, kan gå gennem hele Bundesliga-sæsonen som ubesejrede, mener Franck Ribery.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(262210221504)
Tror at de gør det. Har sjældent set så gennemført og dynamisk et fodboldhold, alt spiller bare på alle parametre.
Skrevet af Slettet(061149222803)
Guardiola er verdens bedste træner. Og han kommer tilbage til Barca, når han er færdig i Bayern ;-)
Fodbold er en fornøjelse!
Skrevet af Baslund
Lad os da håbe han gør det.

Savner den mand og jeg ville elske at se den mand komme tilbage og gøre os til verdens bedste hold igen.
LFC
Skrevet af Robin..
Guardiola træner kun hold der i forvejen er sammenspillet. Gad godt se ham føre United op nu. Tvivler jeg stærkt på, at han ville kunne. Mourinho derimod tror jeg sagtens ville kunne gøre det.
- Real Madrid
Skrevet af Skrj00
Selv Morten Ankerdahl kunne træne Bayern til et mesterskab i Tyskland
Skrevet af sunthomas2003
eftersom det er 47 kampe siden vi sidst tabte, så skal de sidste 15 kampe nok også blive ubesejret
http://www.youtube.com/watch?v=s3z33EsnHN0&feature=related
Skrevet af Skjold99
Åh nej!

Det er præcist den slags udtalelser, der gør, at man ikke går ubesejret igennem sæsonen.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af MesutCazorla
Så overlegne som de er i øjeblikket, er der vel næsten flere ting, der taler for, at de skulle gå igennem sæsonen som ubesejret, end der ting, der taler for det modsatte. Jeg ser ikke problemet i denne udtalelse, da han blot siger, hvad alle andre tænker, og næsten samtlige finder overvejende sandsynligt.
Skrevet af crn85
Skrj00

Tror du glemmer det faktum at det kræver sin træner at kunne sætte sig i respekt overfor de store egoer som findes i de allerstørste klubber..

Det kræver også lidt at motivere dem efter så mange titler på så kort tid...

Så at sige at næsten alle trænere i verden ville kunne gøre det tror jeg ikke på..

Den træner du desuden nævner blot for at sætte det i perspektiv, kender ingen af Beyern´s spillere, så tvivler på han ville kunne sætte sig i respekt..
Det kræver "oftest" anerkendte trænere at lede de største hold..
( ved ikke om du mente det ironisk eller ej )

Klart Pep har stået i spidsen af 2 af de bedste mandskaber gennem historien, men det kræver altså stadig at kunne lede sådanne hold..
Skrevet af runenagel
Off topic:
For et år siden ville jeg have været fuldstændig enig i den ovenstående kommentarer. Barca var for ca. 4 år siden det absolut bedste hold på denne jordklode og pt. ligner Bayern også et uovervindeligt hold. Ergo må enhver idiot da kunne træne disse hold. Tænkte jeg...

Nu har Guardiola været træner i Bayern i ca et halvt år, og man ser alligevel en masse nye ting i Bayern - de er ikke just blevet dårligere. Bayern har fået en ny formation, hvor Lahm bl.a. spiller defensiv midt. Når Bayern er i boldbesiddelse spiller de med 3 spillere i bagkæden, hvor Lahm er den centrale brik og boldfordeleren. De to backs (Alaba og Rafinha har spillet de pladser i år) rykker op på midtbanen og fungerer som centrale midtbanespillere, så Bayern har et endnu større spilovertag på midtbanen end førhen. Bayern ender altså med spillere som Alaba, Rafinha, Thiago og Kroos på den centrale midt, hvor der er konstant rotation.

Bayern fokuserer ualmindelig meget på genpres og boldbesiddelse. Det gjorde de også sidste år, men man ser virkelig tydelig ændringer i Bayerns spil i år i forhold til sidste år.

Personligt savner jeg dog den lidt mere flyvske og direkte spillestil, som Bayern mestrede ind til perfektion sidste år.

Jeg personligt har fundet ud af, at Guardiola er perfektionist og at der er forskelle mellem Bayern 2012/2013 og Bayern 2013/2014 - Guardiola prøver at sætte sit eget præg på et i forvejen perfekt Bayern mandskab.

On topic:
Tja, Bayern kan vel godt gå ubesejret igennem sæsonen, men BvB er alligevel ikke så dårlige og færdige, som folk nogle gange gør dem til. Mesterskabet er afgjort, men der er opstået en herlig rivalitet mellem to hold i ligaen, hvor BvB især i år er tændt på at slå Bayern.
1954 - 1974 - 1990 - 2014 - 2018
Skrevet af BayernMunchen
Jeg synes, at Runeangle siger det meget godt. Det kræver sin mand/kvinde :) at få et hold til at præstere, og det kan ses præcist med Bayern. De har om noget haft det stærkeste hold i Bundesligaen, men har ofte underpræsteret, nationalt og internationalt.
Bayern Munchen var utroligt dårlige under første sæson hos Heyckens(efter han kom tilbage), hvor vi tabte alt, og hvor helst cl finalen i Allianz gjorde ondt. De begyndte så at spille fantastisk sæsonen efter, hvor de var sårede, og ville virkelig vise sig igen, og fik så den treble. Nu denne sæson så skulle man tro, at de var mætte, men sådan er det ikke, tværtimod, Bayern er endag bedre end sidste sæson, takket være Peps person og egenskaber som træner.
http://i.imgur.com/GKvU3Y6.png
Skrevet af Matthias Jonson
Ja ja og havde Mou ført Madrid til det som Pep gjorde med Barca, så ville selv en abe også kunne træne dem... Hold nu op med det fis, det giver ingen mening og vidner om komplet uvidenhed.
Skrevet af kazoo3
Det er sværere at få et godt kørende mandskab til at blive bedre, end at tage et dårligt spillende hold og få en optur.

Det er ganske enkelt motivationen og gejsten der Guardiolas drivkraft. Han er ren vilje.
---FCBarcelona siden Rivaldo dagene---Més que un club Sympatiserer med: FC Internazionale Liverpool FC
Skrevet af goozeer
Robin..

barca blev da først det hold de var efter guardiola kom til, han ændrede jo hele spillestilen gjorde dem nærmest uovervindelige..
Og du så nævner mourinho, udover porto har han da kun lavet resultater med superhold med sin defensive stil, som jo er det nemmeste at spille :-)

Guardiola spiller det sværeste nemlig offensiv fodbold...

Men dejligt at se mourinho ikke spiller så defensivt mere ;-)
annonce
0