Snak

Mere indhold efter annoncen

Riddersholm: Vi skal peake i Parken

tor 11. aug 2011
Glen Riddersholm mener at FC Midtjyllands hold er godt rustet til mødet med FC København, men ulvene skal spille op til deres bedste, hvis de skal have noget med hjem.

Læs hele nyheden her
Tja en uafgjort vil da ikke gøre mig noget...
Det sker ikke! Alle ved at løver er stærkere end ulve hehe ;)
Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazón Mil vuit-cents noranta nou! Neix el club que porto al cor! Blaugrana són els colors! Fuuutbol Cluub Barceloooona !!
Tja, som vi spiller i øjeblikket tror jeg nu ikke engang FCM behøver at peake for at slå os. Tror egentlig at FCM-sejr er temmelig realistisk, desværre.
CV RAUS
Den er nok 70-30/75-25 til FCK. De spiller ikke særlig godt i øjeblikket som de har gjort, og jeg tror at vores kamp falder på et rigtig godt tidspunkt.
Hvis FCM spiller op til deres bedste tør jeg ikke gætte på udfaldet, men tror nu de får svært ved at hente noget med hjem. FCK´s offensiv ser rigtig rigtig stærk ud igen i år, ikke mindst på grund af N´doye som ikke har scoret meget men udføre et kæmpe arbejde på toppen og er næsten alle forsvarspillere i superligaen overlegen rent fysisk. Defensiven ser ud til at være der hvor de skal forbedre sig, men dog må man tage i betragtning at i opgøret mod Køge (hvor det så rigtig skidt ud) lod man også Sølvi Ottesen som har vidst storform sidde ude. Jeg håber og tror på en målrig kamp. 3-2 til FCK
annonce