Snak

Mere indhold efter annoncen
@ L.U.P.

HØRT !
Det er også længe siden vi har hørt fra Conway, talsmanden fra PMG.- Heldigvis
Der er langt op til top 6
EFB har 100 års jubilæum i 2024
Er det Suppen eller 2. division ?
HastaSiempre - EFB - indtil for altid --- Pacific Media Group - - - ALDRIG
Hvor er du Claus145?
Sticky

Nu kan man jo godt have empati for en klub som står i/har stået i lort til hofterne selvom man er Brøndby fan. Jeg har sgu ondt af jer EFB fans og det i bliver trukket med i øjeblikket
Rieks, din udtalelse kommer ikke som en overraskelse. Det gamle EfB, havde været perfekt i karrierens efterår. Her kunne du skovle de sidste millioner ind på kontoen, uden at få sved på panden.

Det nye EfB, må være uudholdeligt for dig, da man ikke tager højde for kammerateri og anciennitet.
@claus:
Haha fantastisk at se dig tilbage. Tror også Rieks nyder kammerateriet hans store anciennitet som holder hånden over ham i en af Nordens mest succesfulde klubber
Så kom Claus og jeg fik ret
Det er en gratis omgang. De nye ejere af EfB har meldt ud, de er ikke interesseret i gamle EfB´er, der kommer hjem fra udlandet. Så den den aktikel er lidt ligegyldigt.
Blokto69

Korrekt. EfB er ikke et alderdomshjem, hvor man i bedste Jesper Jørgensen stil kan score 8 millioner inden den endelige pension
@Kenken
Så kom Claus og jeg fik ret


Ret i hvad?

Hvad Claus skriver er jo ganske korrekt og det ville du vide hvis du ellers havde bare en lille smule indsigt i hvad der er sket i EfB de sidste mange år.

Klubbe en notoriks kendt for at hente ringvrag hjem til en alt for høj løn uden man får noget ud af det. Dette med enkelte undtagelser.
Og det er lige så korrekt at Rieks ikke ville passe ind i de planer der er for klubben
Men hey, det er jo slet ikke din agenda vel.
Du fornøjer dig med og prøver på at stive de slatne selvværd af, med på bedste præpubertær måde at stikke til folk i stedet for at deltage i debaten som et normalt menneske ville gøre.

Deltag dog i debatten/topic i stedet for at udstille dig selv som en dreng der knap nok kan huske at få gymnastikstøjet med fra folkeskolen.
Jeg finder det pr. Definition uinteressant hvad brugere med flere profiler mener

Men point til dig, fedt du kan formå dig ned øgenavne og den slags modenhed.

Havde du været saglig og seriøs havde du dog også fanget min egentlige agenda frem for det propaganda du i stedet formår at taste dig frem til. Det er ikke nogen hemmelighed hvis man har fulgt lidt med, at det sejler i Esbjerg og selvom spillere vil kunne forstærke. Holdet har klubben deres egen dagsorden der ikke ligefrem fordrer stabilitet og sportslig succes. Derfor er der god logik i Rieks ord

Til spørgsmålet om hvad jeg fik ret i er svaret vel blot så simpelt at jeg fik ret i min forudsigelse af, at Claus kom på banen og hvad han ville skrive. Det sjove er, at advar det Messi med en fortid i Esbjerg ville det nok være det samme han ville have skrevet. Og Esbjerg er sikkert den eneste danske klub der iiie ville have Martin Braithwaite på hold hvis det kunne lade sig gøre på en fornuftig aftale.
annonce