Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kan godt vaere at for danske fans af engelske klubber er det her et latterligt forslag, men hvis du spoerger engelske fans vil de formentligt vaere mere positive overfor saadan en ide, fordi de er meget stolte af deres landshold og efterhaanden godt kan se at de unge engelske spillere har svaert ved at udvikle sig, fordi de skal op imod udelandske spillere som deres klub har betalt kassen for.


Faktisk er mit indtryk, at de ikke tager udlændinge spørgsmålet så tungt. Jo, nogen gør, men andre kigger på at de har en rigtig god liga, og niveauet vil falde hvis eksempelvis 50% af spillerne var engelske, fordi engelske spillere generelt ikke er gode nok. Det kan de godt selv se.
For en gangs skyld er jeg enig med Rio.

Engelsk fodbold er ramt af en blanding af forskellige ting.

Det er den stærkeste liga.
Der er afsindig fokus på ligaen.
Pengesummerne er enorme, både i PL og CL/EL.
Transferpriser på engelske spillere er enorme. Lige lidt over niveauet på udenlandske spillere engelske klubber imellem.
Forventningerne til klubberne er afsindigt. Både til resultaterne og indkøbene. Silly season har været værre end nogensinde før.

Alt i alt giver det mindre plads til de engelske spillere og i høj grad talenterne.
Jeg har tidligere været ude med denne kritik, og fik bl.a. det svar, at talenterne kunne spille championship, der vel rangerer omkring 10-stærkeste liga i Europa. Det er bare slet slet ikke godt nok, hvis man vil være blandt Europas bedste nationer.

Det kan godt ske, min indsigt ikke er ret nuanceret og jeg lige ignorerer, at der er EU-regler at tage hensyn til. Men jeg påstår heller ikke at have en løsning, påpeger blot et problem, som FA bør se på, hvilket Dyke også har lavet udmeldinger omkring.

Mht Wickham har han allerede fået en del spilletid denne sæson og Di Canio kan nemt se talentet i ham. Men Wickham har en alt for ringe arbejdsindsats, hvilket skubber ham lidt ned i rækkerne. Di Canio er lige netop en manager, der kan fremprovokere en større arbejdsindsats, da han kræver så meget af sine spillere. Hvis en ung engelsk spiller er bedre end de 13 udenlandske spillere, Sunderland har hentet ind til sæsonen, så får han sq chancen.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Hvad skulle EU dog have at sige? Dem der kører turneringen
bestemmer reglerne for hvem der må deltage. På samme måde
som det ikke er ulovligt at have en turnering hvis deltagere
er begrænset af alder eller køn.

Eftersom det nu er det engelske mesterskab der spilles om
er det helt logisk hvis man vil sætte kvoter. EU kan heller
ikke blande sig og give en franskmand lov til at stille op
i det engelske mesterskab i bordtennis.

Hvad EU kan blande sig i og sætte en stopper for er
ANSÆTTELSESkvoter. Det er naturligvis i strid med
arbejdskraftens frie bevægelidhed. Uafhængigt af hvad
turneringsreglerne måtte foreskrive så kan klubberne altid
ANSÆTTE lige så mange udlændinge de vil, og eventuelt
benytte lige så mange udlændinge de vil i internationale
turneringer.

Kan simpelthen ikke forstå at så mange først siger at færre udlændinge i PL ikke hjælper og dernæst revser den engelske talentudvikling uden at kigge på at stort set alle klubber i PL henter hovedparten af deres talenter samme sted som de henter størsteparten af deres seniorer nemlig i udlandet. Er der i øvrigt ikke en regel i england om at man ikke må hente engelske spillere under 18 længere væk end 100km? Det kan i såfald også have en betydning
LUHG
Fin debat, og noget må der gøres i England. Et stort talent som Chamberlain, der skal kæmpe om at slå Podolski/Cazorla/Özil af, det er sgu hårde odds for en ung og i mine øjne meget talentfuld spiller.

Men man kan også vende det om og fokusere på spillernes muligheder i den nuværende situation, i stedet for at tale om kvoter, EU-regler mm.

F.eks. står Micah Richards i skyggen af Zabaleta i City. Han kunne da godt gøre en god højreback i Serie A eller Bundesligaen, men det er, som om det ikke er en mulighed for de britiske spillere at tage det spring. Der er naturligvis undtagelser, f.eks. Barton i Marseille, Joe Cole i Lille, Beckham/McManaman/Woodgate/Owen i Real Madrid og Hargreaves i Bayern, men ellers er det godt nok sjældent set.

Når nu BPL er så fyldt op med latinamerikanere og folk fra det europæiske fastland, hvorfor så ikke tage springet den anden vej og give det engelske landshold et lidt andet input end fra BPL?
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
@Yildis

Mange engelske spillere får en løn i PL, som de aldrig ville få i udlandet. Og flere af dem er i truppen alene for at opfylde kvoten fra UEFA om 4+4 - udviklet i hhv. klub og land - bare uden krav til nationaliteten.

Skulle midtergruppen af engelske talenter søge mod udlandet, ville deres lønkrav ikke blive mødt. Men det ville da være godt for spillernes udvikling.
En Adam Johnson kunne sikkert få masser af spilletid i subtop-klubber som Gladbach, Hannover, Stuttgart, Roma, Lazio, Lille, Marseille. Og det kunne være en spændende fornyelse. Men hverken økonomisk eller kulturelt ligger det lige for.
Alles für AaB... eller noget
God pointe RS4Break. Enig med dig.

Og der har vi så bagsiden af medaljen ved at have de her kvoter. For spillerne er nødvendige at have i trupperne for at opfylde UEFA´s kvoter - uagtet om deres kvaliteter vil give dem spilletid på holdet.

Tænk så, hvis der også kommer kvoter fra FA at skulle opfylde!
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
@ BentJ

Selvfølgelig har EU-lovgivningen noget at skulle have sagt, ligesom engelsk lovgivning også har det.
Fordi man arrangerer en turnering, hvor spillere der er ansat af forskellige klubber spiller, kan man altså ikke bare tilsidesætte almindelige ansættelses-retlige forhold.
Man kan jo eks. heller ikke anvende slaver til at spille kampene.
Sammenligningen med de engelske mesterskaber i bordtennis er komplet uholdbar, da det på ingen måde er noget nogen er ansat til at deltage i.
Det er ansættelsesforholdet der er afgørende, og der gælder princippet omkring arbejdskraftens frie bevægelighed, og enhver form for kvotering vil være i strid med det princip. Bemærk venligst i den forbindelse, at det også gælder udøvelsen af arbejdet, når man først er blevet ansat. Derfor kan man ikke bare sige at man kan ansætte lige så mange som man vil, men kun anvende X i kamp. Det er stadig en hindring sat op på baggrund af nationalitet og det vil falde i enhver retssal, til enhver tid. Heldigvis.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce