Snak

Mere indhold efter annoncen

Riza Durmisi fik uheldig hovedrolle i Milano

Skrevet af bold
lør 13. apr 2019
AC Milan vandt lørdag aften 1-0 over Lazio i Serie A. Indskiftede Riza Durmisi begik et klodset straffespark, som Franck Kessie scorede på.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Milanistar
VIGTIGT
Sempre Milan.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Jaaaaaaaa!
Skrevet af ilsemprelaziale
sidste sæson vandt Milan 2-1 via en scoring med armen af Cutrone som VAR ikke kunne spotte. Er der nogen der kan fortælle mig hvordan VAR ikke spotter det straffespark Rodrigued begik på Sergej til sidst.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af SCB
Man troede Durmisi havde nået bunden men så vælger han at give dommeren muligheden for at Milan kunne få lidt "retfærdighed" fra sidste weekend.

Ellers fin kontrolleret kamp - Vi har de sædvanlige kæmpe chancer vi plejer at brænde mens modstanderen bare skal afvente en hjerneblødning eller et billigt straffe.

Havde vi dog bare tabt til et bedre hold som havde fortjent CHL-pladsen så ville jeg kunne sove bedre og bare gi Lotitos nærighed skylden.
Skrevet af Milan1988
Kedeligt og uinspirerende. Nu må Gattuso snart indse, at Suso ikke skal starte inde, og ledelsen må snart indse, at Gattuso ikke er god nok. Spillere som Calhanoglu, Suso og Kessie må tro de er verdens bedste sparkere, siden de sparker så snart de er inden for 40 meters afstand af målet. Jeg har skrevet det før og gør det igen - jeg har ikke tal på, hvor mange gange man kunne have spillet chancerne større i stedet for bare at tænke på sig selv og skyde. Det har bl.a. resulteret i, at Milan ikke kunne lukke kampene og derfor indkasserede til sidst. Det er sket mange gange denne sæson.
Milan skal ikke i Champions League, ikke i sådan her. Vi vil blive splittet ad.
Skrevet af Flying Dutchman
Rodriguez rammer tydeligvis bolden, før han rammer Milinkovic-Savic. Det havde været et endog meget tyndt straffespark.

Fin kamp for den neutrale. Masser af tempo og gåpåmod. Uafgjort havde været fortjent på spil og chancer, men sådan er der jo så meget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af SergejImmobile
Sælg durmisi og det kan ikke gå for stærkt!! Hold nu op så uintelligent en fodboldspiller skal man lede længe efter!!!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
ilsemprelaziale: Der var ik straffe på immobile. Rodri sparker bolden væk og rammer man efterfølgende. Ved ik hva du ser???
Skrevet af JuanitoMaravilla
Rodriguez er meget heldig, da han nærmest kun får snittet bolden.
Skrevet af Martinovic
@ Milan1988

Sportsligt har vi intet at gøre i Champions League, men for som så mange andre hold kan pengene være med til at gøre en forskel.

Vi har ikke været i Champions League de sidste fem sæsoner, og det kan ses på truppen.

Roma har et stærkt hold - bedre end vores, men hvis de skulle undvære pengene fra CL i fem sæsoner, ville deres hold slet ikke være så stærkt.

Gattuso har gjort en forskel, men han er ikke den, der får skubbet Milan det ekstra stykke over stregen. Han vil være en perfekt assistent. Hent Carletto hjem til sommer :)
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Jeg skal nok linke en video af episoden så snart jeg finder en og hvis i har ret skal jeg gerne rette mig selv.

Men indtil da, på første replay så det ud til at Rodriguez rørte bolden. På nr 2 replay lignede det et stort straffespark pga man så det fra en anden vinkel..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Milan1988
@ Foggy

Helt enig i alt det du skrev.
Skrevet af SCB
De replays jeg har set viser tydelig kontakt på SMS inden Rodriguez og så tydeligt rammer bolden. Men jeg tror mediestormen siden sidste weekend blev cashet ind der. Men altså vi skal jo endnu en gang bare score på 1 eller 2 af de kæmpe chancer vi skaber og cruise den hjem mod at relativt ufarligt Milan-hold.
Skrevet af Dabias
Ufatteligt at Lotare hver sæson snakker CL men alligevel nægter at bruge mere end en brøkdel af de andre tophold. Vi har en fin start ellever men mangler seriøs kvalitet fra bænken. Forskellen? Milan henter Bakayoko. Lazio henter en gratis Badelj. Milan henter Kessie. Lazio henter Berisha. Det bliver spændende at se om Milan igen slipper for FFP monstret.
Skrevet af ilsemprelaziale
https://twitter.com/Paracelsus/status/1117161530536136712

Der var den ene vinkel. Jeg synes det er et straffespark. Han snitter bolden med tåen og rammer Sergej med kraftfuldt spark

Det minder mig om Juve Lazio 1-2 kampen hvor Patric begår et klodset straffespark på en Juve spiller. Stempler bolden med 2 fødder og bolden brager ind i en Juve spiller så det ser decideret voldeligt ud. Efter VAR review var der straffespark.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Albanian.Rossoneri
At snitte noget er stadigvæk kontakt med bold
Skrevet af Milanistar
Svært at forsvare et straffespark på den, i hvert fald. Så skulle den dømmes fordi tacklingen er for hård, hvilket dog heller ikke er tilfældet her, da RR får prikket bolden og trækker benet til sig, så han ikke decideret sparker SMS, men vel egentligt bare spænder ben for ham efter at have tjattet til bolden.
Sempre Milan.
Skrevet af SCB
Som du selv indirekte skriver så er der stor forskel på hvordan klubberne finansieres og Lotito kører Lazio med sorte tal mens Milan de senere år har lånt pengene eller haft investorer inde. Men du har ret: der burde have været investeret massivt på begge fløje/wing backs. Durmisi har man jo efter Lazio standard betalt fornuftige penge for og han har leveret lort på lort i de trods alt halv mange kampe han har været med i efterhånden.
Skrevet af SCB
Synes ikke overraskende at det er straffespark hvis Milans er. Brillerne der ser afgør det. Desværre var det Rocchi og Mazzolenis idag. Situationen med Durmisi kunne også udlægges som en skuldertackling i kamp om bolden.
Skrevet af Milanistar
Men ja. Noget skal der ske på den offensive front hvis vi skal være noget i CL. Defensivt er vi jo egentligt ret dygtige. Tror det handler om mere disciplin, tålmodighed og skarpere rolle-definitioner. Mere Piatek og Bakayoko, mindre Kessie og Suso.
Sempre Milan.
annonce
0