Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg skal nok linke en video af episoden så snart jeg finder en og hvis i har ret skal jeg gerne rette mig selv.

Men indtil da, på første replay så det ud til at Rodriguez rørte bolden. På nr 2 replay lignede det et stort straffespark pga man så det fra en anden vinkel..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
@ Foggy

Helt enig i alt det du skrev.
De replays jeg har set viser tydelig kontakt på SMS inden Rodriguez og så tydeligt rammer bolden. Men jeg tror mediestormen siden sidste weekend blev cashet ind der. Men altså vi skal jo endnu en gang bare score på 1 eller 2 af de kæmpe chancer vi skaber og cruise den hjem mod at relativt ufarligt Milan-hold.
Ufatteligt at Lotare hver sæson snakker CL men alligevel nægter at bruge mere end en brøkdel af de andre tophold. Vi har en fin start ellever men mangler seriøs kvalitet fra bænken. Forskellen? Milan henter Bakayoko. Lazio henter en gratis Badelj. Milan henter Kessie. Lazio henter Berisha. Det bliver spændende at se om Milan igen slipper for FFP monstret.
https://twitter.com/Paracelsus/status/1117161530536136712

Der var den ene vinkel. Jeg synes det er et straffespark. Han snitter bolden med tåen og rammer Sergej med kraftfuldt spark

Det minder mig om Juve Lazio 1-2 kampen hvor Patric begår et klodset straffespark på en Juve spiller. Stempler bolden med 2 fødder og bolden brager ind i en Juve spiller så det ser decideret voldeligt ud. Efter VAR review var der straffespark.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
At snitte noget er stadigvæk kontakt med bold
Svært at forsvare et straffespark på den, i hvert fald. Så skulle den dømmes fordi tacklingen er for hård, hvilket dog heller ikke er tilfældet her, da RR får prikket bolden og trækker benet til sig, så han ikke decideret sparker SMS, men vel egentligt bare spænder ben for ham efter at have tjattet til bolden.
Sempre Milan.
Som du selv indirekte skriver så er der stor forskel på hvordan klubberne finansieres og Lotito kører Lazio med sorte tal mens Milan de senere år har lånt pengene eller haft investorer inde. Men du har ret: der burde have været investeret massivt på begge fløje/wing backs. Durmisi har man jo efter Lazio standard betalt fornuftige penge for og han har leveret lort på lort i de trods alt halv mange kampe han har været med i efterhånden.
Synes ikke overraskende at det er straffespark hvis Milans er. Brillerne der ser afgør det. Desværre var det Rocchi og Mazzolenis idag. Situationen med Durmisi kunne også udlægges som en skuldertackling i kamp om bolden.
Men ja. Noget skal der ske på den offensive front hvis vi skal være noget i CL. Defensivt er vi jo egentligt ret dygtige. Tror det handler om mere disciplin, tålmodighed og skarpere rolle-definitioner. Mere Piatek og Bakayoko, mindre Kessie og Suso.
Sempre Milan.
annonce