Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har set den fra alle vinkler, og jeg synes stadigvæk, at et straffespark havde været meget, meget tyndt. Jo, Rodriguez fælder SMS, men ikke før han har prikket bolden væk (den ændrer tydeligvis retning), alt i mens han også trækker benet til sig. Det er heller ikke et voldsomt spark.

Det er var den korrekte dom, efter min mening.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
For at et skuldertackling skal være lovlig, skal bolden være inden for spilafstand. Durmisi har aldrig en chance for at nå bolden med hans tackling, og kan tilmed se Mussachio, mens Mussachio kun kan se bolden. Synes ikke der er noget at komme efter der.

RR prikker bolden INDEN han rammer manden, og derfor er der ganske rigtigt ikke straffespark. Det havde der kun været hvis tacklingen havde været så voldsom som den nævnte tofods-tackling fra jeres kamp mod Juve - hvilket den på ingen måde er her. Konspirationsteorierne havde i hvert fald fået mere brænde på bålet, hvis den var dømt.
Sempre Milan.
Det er et eller andet sted også vildt, Lazio lejren kan være så oprevet over hvad reelt set var en korrekt dom, når man for blot seks (!!) dage siden, får alletiders tynde straffespark mod Sassuolo...

Jeg havde egentlig lidt håbet, at vores lyseblå venner måske ville indse, at det med at få dømt tynde straffespark med eller imod sig sker for alle hold. Men næh nej, konspirationerne kører s´gu igen - denne gang endda om et straffespark, der aldrig skulle have været dømt alligevel.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Og hvad med Durmisis skulder-til-skuldertackling?

De andre vinkler jeg fik set på mit stream viste at RR havde klar kontakt med SMS´ hofte inden bolden. Selv hvis han ramte bolden først så fører han jo sparket igennem og først bagefter trækker han benet til sig og armene op.

Det er sgu også ligemeget nu - endnu et straffe går imod os og vi burde lukke kampen tidligere men brænder igen-igen alle de chancer som vi burde score på.
Og hvad med Durmisis skulder-til-skuldertackling?


Milanstar forklarer det ret godt. Bolden skal være inden for spilafstand, og det er den ikke. Durmisi timer sit indgreb helt forkert.
Mojn do!
Ikke for at kværulere men den (Sassuolo) har selv flere eks topdommere sagt fint kan gives fordi kontakt med anden kropsdel forud på ingen måde frikender en flagrende hånd der går mod bolden. At Milan ikke får en lignende mod Juve er ikke Lazios skyld.

Straffet på SMS kan dømmes uanset om der er kontakt før eller efter men det valgte Mazzoleni skråsikkert ikke at lade Rocchi afgøre.
Ikke for at kværulere men den (Sassuolo) har selv flere eks topdommere sagt fint kan gives

Kilde, tak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
http://news.superscommesse.it/live/2019/04/live-milan-lazio-diretta-risultato-in-tempo-reale-le-probabili-formazioni-379214/ da Durmisi rammer Musacchio er bolden over deres hoveder hvilket vel må betegnes som "indenfor spilleafstand"
Ja, men han kommer tydeligvis for sent og brager ind i Musacchio, som får prikket bolden.
Mojn do!
annonce