Snak

Mere indhold efter annoncen

Riza Durmisi fik uheldig hovedrolle i Milano

lør 13. apr 2019
AC Milan vandt lørdag aften 1-0 over Lazio i Serie A. Indskiftede Riza Durmisi begik et klodset straffespark, som Franck Kessie scorede på.

Læs hele nyheden her
VIGTIGT
Sempre Milan.
Jaaaaaaaa!
sidste sæson vandt Milan 2-1 via en scoring med armen af Cutrone som VAR ikke kunne spotte. Er der nogen der kan fortælle mig hvordan VAR ikke spotter det straffespark Rodrigued begik på Sergej til sidst.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Man troede Durmisi havde nået bunden men så vælger han at give dommeren muligheden for at Milan kunne få lidt "retfærdighed" fra sidste weekend.

Ellers fin kontrolleret kamp - Vi har de sædvanlige kæmpe chancer vi plejer at brænde mens modstanderen bare skal afvente en hjerneblødning eller et billigt straffe.

Havde vi dog bare tabt til et bedre hold som havde fortjent CHL-pladsen så ville jeg kunne sove bedre og bare gi Lotitos nærighed skylden.
Kedeligt og uinspirerende. Nu må Gattuso snart indse, at Suso ikke skal starte inde, og ledelsen må snart indse, at Gattuso ikke er god nok. Spillere som Calhanoglu, Suso og Kessie må tro de er verdens bedste sparkere, siden de sparker så snart de er inden for 40 meters afstand af målet. Jeg har skrevet det før og gør det igen - jeg har ikke tal på, hvor mange gange man kunne have spillet chancerne større i stedet for bare at tænke på sig selv og skyde. Det har bl.a. resulteret i, at Milan ikke kunne lukke kampene og derfor indkasserede til sidst. Det er sket mange gange denne sæson.
Milan skal ikke i Champions League, ikke i sådan her. Vi vil blive splittet ad.
Rodriguez rammer tydeligvis bolden, før han rammer Milinkovic-Savic. Det havde været et endog meget tyndt straffespark.

Fin kamp for den neutrale. Masser af tempo og gåpåmod. Uafgjort havde været fortjent på spil og chancer, men sådan er der jo så meget.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Sælg durmisi og det kan ikke gå for stærkt!! Hold nu op så uintelligent en fodboldspiller skal man lede længe efter!!!
ilsemprelaziale: Der var ik straffe på immobile. Rodri sparker bolden væk og rammer man efterfølgende. Ved ik hva du ser???
Rodriguez er meget heldig, da han nærmest kun får snittet bolden.
@ Milan1988

Sportsligt har vi intet at gøre i Champions League, men for som så mange andre hold kan pengene være med til at gøre en forskel.

Vi har ikke været i Champions League de sidste fem sæsoner, og det kan ses på truppen.

Roma har et stærkt hold - bedre end vores, men hvis de skulle undvære pengene fra CL i fem sæsoner, ville deres hold slet ikke være så stærkt.

Gattuso har gjort en forskel, men han er ikke den, der får skubbet Milan det ekstra stykke over stregen. Han vil være en perfekt assistent. Hent Carletto hjem til sommer :)
Mojn do!
annonce