Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej men nu skrev du jo lige præcis at han kun har spillet på kanten.

Men lige meget.
Chelsea FC
Ja, okay. Det har du ret i. Det var måske lidt dårligt formuleret, men jeg henviste til hans position i Real Madrid. Eftersom vi jo netop snakker om Real Madrid og Robinho i Real.
- Real Madrid
Ja okay. Ingen grund til at starte nogen større diskussion om det :)
Chelsea FC
Real kunne satse på det ene eller det andet da sæsonen sluttede. At hente Cristiano Ronaldo eller at forlænge med Robinho og vise ham tillid. De satsede alt på ronaldo og fik ham alligevel ikke. Robinho var usikker på sin situation, forståeligt nok. og når man samtidig nægter ens spiller til OL, må det vel være fordi at han er vigtig nok til at man mener der er brug for ham. det så det alligevel ikke ud til.

hvis man tager hele sitationen med fra start, så synes jeg ærligt talt at Real Madrid står som dem der mister mest ansigt. det vil jeg gerne indrømme som supporter.

Robinho kunne dog også være den store sejrherre ved at lade være med at kræve en transfer og så være blevet. Schuster troede på ham, og forsvarede ham da han kom hjem fra en tur sidste efterår med det brasilianske landshold og havde lavet noget af en overskrift. umiddelbart efter den episode spillede robinho blændene og var den store kreative og offensive kraft.

Der var ihvetfald ikke noget der tydede på at han skulle være ude af holdet under Schuster, hvis han ikke havde reageret for meget på alle rygterne. men ak knægten er jo kun 24 og så er det måske forståeligt at han ikke tænkte sig mere om. samtidig følte han sig ikke værdsæt nok fordi Ronaldo blev kædet sammen hele tiden.

Calderon og co. satsede ihvertfald forkert. De kunne have fået megen respekt for at sige at de ikke havde brug for Ronaldo og at de havde Robinho som ville bryde igennem for dem i denne sæson.
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Mere enig kan jeg ikke blive GrandeGarcia! Robinho kunne være blevet en af verdens bedste i Real Madrid. Vi så det halvdelen af sidste sæson, og havde sikkert set det igen denne sæson. Synd, han nu skal spille i PL, hvor jeg ikke tror han vil slå igennem.
- Real Madrid
Jeg er glad for at min smøre bliver værdsat. jeg sad og stenede forskellige top spillere på Wiki idag, og nogen har altså nogen ret interesante forløb. Mange ting kan ske ude i fremtiden.

Hvis du undrer dig over hvorfor jeg er så jubel optimistisk omkring hans fremtid, er det fordi jeg netop nu kigger lidt på dem her:
http://www.robinhoofficial.com/en/Videos/Youtube.a... (prøv den der hedder ´A compilation of Robinho’s great moments for Real Madrid and Brazil in 2007´!)

jeg sidder næsten og tuder over at han ikke spiller for os mere. det er så satans B-E-A utiful. Han er indebegrebet af Samba-fodbold. og selv hvis han havnede i Liverpool, ville det ikke være det samme. Hans form for driblinger hører hjemme i Spanien, ikke i England. Og self står alt ikke og falder med ham i denne sæson, men han pynter så smukt på holdet.

Jeg håber at jeg med tiden kommer mig lidt mere over ham. Det lyder måske lidt underligt, men sådan er det nu engang
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
endelig! Fandme dejligt at spillere gerne vil væk fra den klub :)
Gør sgu fodbolden mere dejlig at se på :D
Indenland: København ( Siden 2000) Udeland: FORZA BARCA! ( Siden 1999)
Det er naturligvis helt i orden bare at ville væk. Men til City!!!!! Det er da fuldstændig ubegribeligt. Kaka´s holdning omkring et evt. skifte til City er ganske fornuftigt: Først når de får skabt et godt hold. Det har de IKKE nu. Jeg så de 2 kampe de spillede mod FCM, - og det var skandaløst ringe. End ikke en Robinho kunne have ændret på det.

Nej, han er kun gået efter pengene. Og hans ambition om at blive verdens bedste fodboldspiller, havde meget bedre kår i Real end i City.

Hvis jeg som klubejer fik muligheden for at vælge C. Ronaldo fremfor Robinho, - ja, så ville jeg strække mig langt. Ronaldo scorede vel 40 mål sidste sæson, - og Robinho?? 5?? 8?? Jeg bryder mig ikke mere om Ronaldo end Robinho, men han er da klasser bedre. Nuvel Reals forsøg på at sikre sig Ronaldo kiksede, men hvis det var lykkedes, - og Robinho stadig var i Real, hvor mange minutters spilletid ville der så blive til ham????
Robinho kom ikke til OL, fordi han var ved at komme sig over en skade.

Som Real-fan er det da træls, at Robinho er blevet solgt, men de fik en særdeles god pris. Robinho har ikke spillet godt over en længere periode på noget tidspunkt i Real. I Flere perioder var han end ikke i nærheden af startopstillingen. Med dette i mente er det da forståeligt, at man ikke bare giver manden en kæmpe lønforhøjelse, når han skriger op!!

Robinho i City kan jeg slet ikke forestille mig bliver en succes. Hans fysiske styrke er ikke i nærheden af at være god nok til Premier League. Jeg tror, at han flopper maks....

Tror nok, at det er Barca, der er kendt for at ødelægge gode spillere.... Senest Ronaldinho...
"Nej, han er kun gået efter pengene. Og hans ambition om at blive verdens bedste fodboldspiller, havde meget bedre kår i Real end i City.

Hvis jeg som klubejer fik muligheden for at vælge C. Ronaldo fremfor Robinho, - ja, så ville jeg strække mig langt. Ronaldo scorede vel 40 mål sidste sæson, - og Robinho?? 5?? 8?? Jeg bryder mig ikke mere om Ronaldo end Robinho, men han er da klasser bedre. Nuvel Reals forsøg på at sikre sig Ronaldo kiksede, men hvis det var lykkedes, - og Robinho stadig var i Real, hvor mange minutters spilletid ville der så blive til ham????"

Du modsiger dig selv fuldstændigt... han er pengegrisk og han ingen ambitioner fordi han skifter til City,,, men hvis han var blevet i REAL ville han ikke få spilletid men stadig en masse penge....

Jeg synes det er fedt han er taget til city, 1. bedste liga i verden, 2. han får formentlig fuld spilletid så man kan nyde hans talent og hans verdensklasse driblinger...

Er dine briller grå, sort, hvide eller brune??? :P
annonce