Snak

Mere indhold efter annoncen

Rode efter nederlag: Lindstrøm kunne have givet boost

Skrevet af bold
lør 6. aug 06:19

Sebastian Rode er ked af, at Jesper Lindstrøm ikke fik scoret til 1-2 mod Bayern, da det kunne have givet dem et stort boost. Læs hele nyheden her
Skrevet af fetaehhgodt
Ja helt sikkert. Det havde gjort abnormt meget at komme på 1-2. Modsat 0-3 knækket dem. De her psykologiske faktorer undervurderes tit. Hvilket hold der kommer bagud osv. Hvordan et hold kan blomstre og få ekstra kræfter, mens et andet modsat går helt ned.
Man kigger tit alene på slutresultatet bagefter. Og bedømmer holdendes styrke efter det. Det måske rigtigt nok, men ikke helt fair altid.

Når det sagt så super flot med Lindstrøms aktion. Det med at brænde sker bare af og til, selv for de bedste. Og her man skal huske det gode. Ikke afbrænderen, men den flotte drible tur han lavede. Hvordan han ene mand selv skabte chancen, ved at afdrible flere.

En spiller skal først og fremmest roses for at turde tage udfordringer. Jeg hader de her alibispillere, der spiller "sikkert" gennem en hel kamp, for ikke at turde hænde i en situation hvor de risikerer at blive udstillet. Feks i de driblinger der af og til ikke lykkedes, eller som her en afbrænder.
Derimod dem der har mod til hele tiden at forsøge at udfordre, gør utroligt meget for sit hold.
Skrevet af bo@kompas.dk
Blev de tre ikke skiftet ud i pausen og ikke før pausen?
annonce
0