Snak

Mere indhold efter annoncen
Liverpool skal være heldige hvis de hiver en uafgjort hjem. :)
http://www.arsenal.com/history/profiles/312/thierry-henry \"Everyone thinks they have the prettiest wife at home\" - May 2002, Arsene Wengers response to Sir Alex Ferguson\'s claim that Manchester United had been the best side in the League
Mr. Spock dit indlæg viser bare du ikke følge med i PL. For er rimelig sikker på United i starten af ligaen gæstede Anfield og tabte 1-0 . Ellers mener du bare at United ikke er et tophold mere?
No name: Mr Spock sagde ikke tophold med top6, Man U ligger 7, så det passer vist meget godt sammen.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Nu skrev Mr. Spock også top 6 hold. Så langt oppe i tabellen er United ikke :-). Så hvem er det der ikke følger med i PL?
@no name

Årets selvmål.
UTD
Jeg vil SÅ gerne tro på den sejr mod Arsenal, men hvor er det bare svært med det sejlende forsvar vi har... har hørt BR sige at Agger ikke når at blive klar, men andre kilder siger at han måske alligevel er med. Det vil gøre en kæmpe forskel - nogen som ved mere???

Hvad fanden spiller man på til den kamp... med hjertet er det jo et klart 1 tal, men fornuften siger desværre nok 2 - eller måske et X?
Rise and rise again until lambs become lions... YNWA
Mon ikke bare du skal tro på den officielle udmelding istedet for disse andre kilder, hvem det så end er.
Y. N. W. A. #JFT97
moderator
"men fornuften siger desværre nok 2"

Hvorfor? Arsenal har jo ikke ligefrem spillet fremragende på det seneste.
https://kortlink.dk/sudv
Det sker ikke så tit at LFC vinder hjemme over Gunners, så mon ikke det kan være en del af forklaringen.
Y. N. W. A. #JFT97
Før nogen spiller en masse penge på at Suarexz scorer så huske lige at han ikke har scoret et eneste mål mod et at sidste sæsons top4 hold denne sæson + at det er noget med 19 af hans 23 ligamål der er kommet mod hold i den nederste halvdel af tabellen. Sandsynligheden for at han score hattrick er måske ikke så stor i dét perspektiv. Det er sjældent han leverer i de store kampe. Også historisk over de seneste sæsoner.
Chelsea. Punktum.
annonce