Snak

Mere indhold efter annoncen

Rodgers: Vi begår for mange fejl

ons 24. sep 2014
Liverpool vandt i går over Middlesbrough efter straffesparks-konkurrence, men manager Brendan Rodgers var ikke helt tilfreds med sit mandskab efter kampen.

Læs hele nyheden her
Med en del unge spillere på holdet, så er det vel ikke så overraskende, at det gik, som det gjorde. Boro spiller absolut friskt til, og er en seriøs kandidat til oprykning. Stor cadeau til dem.

Ofte er der (sjovt nok), ikke den store forskel på PRL og Championship hold, og så er de Cup kampe ofte fuld af overraskelser. Anyway - Pool er videre - flot.

Det der bekymrer mest er sgu, at niveauet ikke er til en topplacering i PRL - og jeg gruer for, hvordan det kommer til at gå mod Real i CHL. Sturridge må meget gerne komme tilbage snart - gerne med mål i støvlerne......
Der mangler bevægelse, især uden bold, og så er der for meget med at spille bagud. Tit er afleveringerne for hårde, og så er spillet simpelthen for langsomt, og for få mand i feltet til at tage andenbolde.
Giv nu Suso nogle kampe i ligaen!
Som en af kommentatorerne sagde under kampen:
"Der er for mange spillere som bare flytter bolden rundt og virker tilfredse med det."

Meget præcist ramt, synes jeg. Det virker som om, at det er okay for Liverpool-spillerne bare at spille rundt fra midtbane til forsvar til kant til forsvar til midtbane til kant til..............

Man har købt nye backs, og har i forvejen backs med offensive kompetencer, hvorfor det så ikke bliver benyttet når man har spillere som Sterling, Coutinho, Markovic, Henderson osv til at supplere på kanterne i det offensive spil, forstår jeg ikke. Selv Balotelli har allerede vist flere gange hvor god han er til at lægge en aflevering som åbner forsvaret.

Ligesom Rodgers gjorde efter første sæson, tror jeg, at han skal finde sit spil igen, men den "nye" trup. Jeg håber i hvert fald, at det er derfor.
En pind hører til i skoven. En basse køber du hos bageren. YNWA!
Puha, det må gøre ondt på Liverpools fans at se Markovic spille. 20 mil pund er et vanvittigt beløb for en ganske ordinær spiller.

Når det er sagt, er Liverpool jo ikke det første hold, der har problemer i CC. United røg ud til en super svag modstander, og i går røg Arsenal også. Det er jo en turnering for reserverne, selvom Liverpool selvfølgelig havde både Sakho, Sterling, Manquillo, Balotelli, Mignolet og Lallana på banen i løbet af kampen. Resten var jo reserver, så ikke noget at sige til den ret sløje præstation.
Synes også Markovic virker ordinær.
Vejle Boldklub Liverpool FC
T-United

Heldigvis skal man jo ikke kigge længere væk end Henderson, for at se hvad udvikling kan gøre.
Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Henderson er en fin spiller, men da man købte ham til Liverpool, var det vel også forventningen? Han startede bare svagt og har sidenhen udviklet sig fint. Han er en hårdtarbejdende spiller, der skaber rum for andre, men han er jo ikke en fantastisk spiller.
Bedømt på hans sidste sæson er han da netop fantastisk.

Ellers virker det lettere tyndt, at bedømme en spiller når der er spillet 6? kampe.
Zadok the Priest, and Nathan the Prophet anointed Solomon King.
Lige præcis, PNE

Hendersons sidste sæson og den udvikling han har været igennem har netop gjort ham til en fantastisk spiller.

At stemple Markovic som et flop eller noget deromkring allerede, er tåbeligt.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce