Snak

Mere indhold efter annoncen

Rodgers: Vores sæson starter nu

Skrevet af bold
fre 28. nov 2014
Brendan Rodgers ser Liverpools uafgjorte kamp i Champions League mod Ludogorets som vendepunktet, og han mener, at man vil se et forvandlet Liverpool-hold fra nu af.

Læs hele nyheden her
Skrevet af dshoig
hvis vi nu antager at han bliver fyret, hvem mener Liverpoolfansne så skulle erstatte ham?
Manchester United siden Schmeichel det sagde hun også i går
Skrevet af Recognize
Han bliver jo mere og mere desperat at høre på i sine udtalelser.. Det er ikke Moyes-niveau endnu, men starter Liverpools sæson ikke snart kommer han nok tæt på..
Skrevet af D.B.R. ©
Han bliver næppe fyret, så det er spild af tid at spekulere i andre navne.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Søren79
Det er lidt sent :-p
NUR DER HSV
Skrevet af Toggle
Det er godt nok tæt på at være moyes niveau. Moyes tabte den helt da han udtalte at city var det united stræbte efter...jeg synes godt nok også at det er lidt en falliterklæring at sige at det var fantastisk at få en uafgjort i onsdags mod et hold liverpool bør slå 9 ud af 10 gange
LUHG
Skrevet af WulfgarDK
Har ikke set nogle rigtige Liverpool-fans der ønsker ham fyret endnu, så umuligt at svare på dit spørgsmål.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af uden_benskinner
rodgers har vel dybest set ikke købt særlig godt/klogt ind efter guldfuglen suarez smuttede til barcelona - eller hvad..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Benzo
Han har købt en masse spillere med udviklingspotentiale, og hvis man sammenligner med de andre storklubber som har købt spillere der kan gå direkte ind i startopstillingen og gøre det fantastisk, er det selvfølgelig problematisk.

Er selv Liverpool fan, og synes det er alt for tidligt at snakke om Rodgers fyring, synes manden skal have en chance.. Liverpool kommer ikke til at spille med om mesterskabet hver sæson, måske en-to gange på fem år, gælder om at få bygget et hold op til at peake engang imellem :)
FCM Liverpool
Skrevet af Liv'pool
Sgu frækt nok move først at starte sæsonen nu, og derved give alle andre et forspring.
Skrevet af Loridi
Hvordan i helvede var præstationen mod Ludogorets fantastisk?

Suarez i topform, samtidig med at resten af holdet overpræsterede, var grunden til at Liverpool fik den 2. plads i sidste sæson. Jeg tror de slutter udenfor top 6 i denne sæson, og at Rodgers bliver fyret i maj. Så står Liverpool i samme situation som de gjorde, da Hodgson blev fyret. Herligt.
I saw my mate the other day, He said to me he saw the white Pele, So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney, Wayne Rooney, Wayne Rooney, He goes by the name of Wayne Rooney...
Skrevet af Drayton Park
Vi leverede en fantastisk præstation??? Hvad mener han? Mod et hold, der er totalt ukendt i hele Europa og kun uafgjort! Ja det er sgu fantastisk. Du et snart fortid Rodgers!
Skrevet af wowereit
@Wulgar

Jeg betragter mig selv som "rigtig" Liverpool fan- har støttet Holdet i med og modgang siden 70 - været med til i 80´erne, at starte det første forsøg i Danmark på et fanblad og fan klub. Jeg ved ikke om du er mere rigtig fan end mig - men jeg tror ikke mere at BR er den rigtige - måske bliver min tvivl gjort til skamme, det håber jeg, for jeg tror ikke han bliver fyret -

men altså - jeg har svært ved at falde på halen over ham. første sæson var en katastrofe - sidste år fin - men i mine øjne tabte han selv mesterskabet i de sidste kampe - bl.a. ved en naiv indstilling/opstilling mod Chelsea - hvor Mourinho viste, hvorfor han bare er meget dygtigere taktisk.

I år har vel i bedste fald været dårlig - han er totalt uden evner taktisk, når det kniber - indkøbene i sommer - tja - 1 milliard spildt fuldstændig - ingen forbedrer holdet pt. kan også skyldes hans evner som coach. Jeg tror desværre mere sidste sæson var et lucky punch, ligesom da Benitez blev toer.

Og så skal jeg undlade yderligere at kommentere, hans udtalelser efter kampene, end at jeg undrer mig over man som træner for Liverpool kan synes det er fantastisk at få uafgjort i Bulgarien -
Men ved godt - mange skeptikere vender, hvis de slår Basel og går videre - jeg er nu ikke imponeret - synes det er en utrolig nem pulje, i forhold til et par af de andre.

Og til alle dem der synes man bare bevidstløs skal bakke op - så er jeg enig - om holdet - men ikke enkelt personer - Liverpool er vigtigere end enkelt individer.
Skrevet af Runealdo
Han skal på ingen måde fyres. Der er købt ungt ind og desværre kom ingen ind til at erstatte Suarez pga dette, samtidig har Sturridge været ude pretty much hele sæsonen so far med kun 3 kampe under beltet.

Hate to say it, men vi formåede ikke at bygge videre på momentum. Vi lavede en Tottenham og skal genopbygge/sammenspille et hold igen.
Liverpool i blodet - fodbold i hovedet. Holdet: Liverpool FC siden 97
Skrevet af Hasse1983
Jeg tror nu heller ikke på fyring, men Klopp kunne være spændende.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Naughtydog
Han bliver næppe fyret... Så snart Sturridge vender tilbage, så kommer der til at ske ting og sager... Men han er nødt til at trække Sterling ud!!! Sterling er holdets profil, som skal bære det hele..... KNÆGTEN ER 20!!! Så stort pres kan han ikke håndtere, så træk ham, og skån ham for presset og de personlige nederlag man naturligt vil føle, når holdet taber konstant (som vi desværre må konstatere de gør for tiden).


Lad ham få spilminutter, og udføre sin magi, når modstanderen er ved at være træk, så han kan få meget mere ud af sin speed, og bygget på sin selvtillid igen, og lad ham først være fast del af startformationen, når Sturridge er tilbage, til at bære presset...Og så må jeg bare erklære mig enig i indkøbene;

Lallana - spændende!
Emre Can - Lad os nu se
Lambert - Uambitiøst
Balotelli - HJERNEDØDT!!!
Markovich - Uimponerende
Manquillo - Ganske okay, men ingen åbenbaring
Lovren - Carroll-saga all over again; dygtig spiller til OVERPRIS
Moreno - WHO?!

Origi må siges at ære det bedste køb, men kun fordi han ikke har vist sig som en åndsvag investering (endnu).


Rodgers transfer-evner har helt sikkert fået noget good-will med købene af Sturridge og Coutinho, men resten har bestemt ikke imponeret mig synderlig meget...
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af Robbekjaer
Fuldstændig enig med dig, Wowereit.

Liverpool havde en super sæson sidste år, hvor næsten alt gik op i en højere enhed, men at de så selv smed mesterskabet til sidst.

At de så efterfølgende har brugt så mange penge på indkøb + at de havde et godt momentum, så skal man alligevel kunne præstere mere end vist i denne sæson. Selvfølglig kræver mange nye spillere et større indkøringsarbejde, men det har jo ofte virket planløst og febrilsk leden efter lykkelige tilfældigheder, det vi har set indtil nu. Synes, det er meget svært at få øje på BR´s røde tråd og taktiske tricks i spillet, der kan vinde kampene.

På det sidste går det da helt galt for BR. Forrige runde stiller han op med reserveholdet i Madrid, og fastholder, at det er det bedste hold, han kan stille, - dernæst er det så helt fantastisk med 2-2 i Bulgarien.
Hallo, kan man være mere desperat og hvad er det han forsøger at dække over, andet end sit eget job, hvor han godt ved, at det overhovedet ikke holder.
Han er jo ved at komme på niveau med "Komiske Ali".

I øvrigt skal Jürgen Klopp ingen vejne ...
Aab Dortmund Ajax
Skrevet af Mainy
Normalt brokker man sig over, at manageren ikke ændrer start-11 og taktisk setup når det ikke kører, men jeg synes i Rodgers tilfælde er det da helt vildt som han famler... Der bliver ændret noget hele tiden i håb om, at det så skal fungere.

Liverpool mangler spillere som kan tage styring. Ikke engang Gerrard har lignet en, der prøver at lede holdet.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Smör40
Er det ik 3-4 gang han er ude og sige det?
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af chrmik
@wowereit

Det er fandme godt skrevet, respekt.

Sjovt nok bliver kortet med rigtige og ikke rigtige fans altid brugt i situationer, hvor de fleste godt kan se hvor det bærer hen.
Brendan Rodgers burde skamme sig med den slags udtalelser som er respektløs behandling af fans og klub
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
annonce
0