Snak

Mere indhold efter annoncen

Rodgers afskriver top fire

søn 5. apr 2015
Liverpool-manager Brendan Rodgers erkender, at løbet er kørt i forhold til en top fire-placering i Premier League og fokuserer nu fuldt ud på FA Cup'en.

Læs hele nyheden her
Og FA Cuppen vinder de heller ikke, for her skal de forbi Arsenal. Godt at hverdagen så småt er vendt tilbage, og sidste sæson bare var et midlertidigt mareridt.
Noget tidligere at gøre det, idet Man City og Man Utd har et svære slutprogram end Liverpool, dog er det nok mere udtryk for, at ligge passet på de andre hold i top 4.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Skidt at komme med sådan en udtalelse håber det er for at ta presset af spillerne så de måske løser lidt op og spiller mere frit.

En FA cup titel er nok mere vigtig for Rodgers rent personligt lidt for at rede sin egen røv, men jeg tror for langt de fleste fans og klubben er en top4 placering stadig det vigtigeste. De ska stadig gå all in på top4 selvom det lige nu ikke ser så lyst ud men de er nødt til at tro på det.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Det bliver svært for Liverpool nu. Såfremt City vinder deres kamp i den her runde, er United holdet, Liverpool skal hente. Lad os sige, at Liverpool vinder alle deres resterende kampe (hvilket inkluderer en udekamp mod Chelsea), så skal United sætte 9 point til pga bedre målforskel... jeg kan ikke se det ske.
United har det sværeste program, det er det man skal klynge sig til, men det løb er jo kørt. Den mulighed Liverpool havde lå i de to direkte opgør mod United og Arsenal - 0 point, 2x3 point til konkurrenterne, og det var så det.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Mon ikke LFC hellere skulle koncentrere sig om at holde Tottenham og Southampton bag sig, tror BR har ret mht at løbet er kørt i PL for LFC.

LFC må ud og bruge endnu flere penge end den milliard de brugte op til denne sæson.
Jeg tror desværre også vi helt kan afskrive europæisk bold næste år. Arsenal i FA cuppen - hvis og det er et stort hvis vi da overhovedet kommer i finalen - I don´t see it. Og i vores nuværende forfatning forekommer det mig ret sandsynligt at enten Tottenham eller Southampton (eller begge) går forbi os i ligaen. Vores trup er simpelthen ikke god nok til andet når vi kommer lige udenfor den ideelle start 11´er.
Flipflopper.
"LFC må ud og bruge endnu flere penge end den milliard de brugte op til denne sæson. "

Det er jo ikke spillerindkøb som mangler, selvom du så gerne vil have det.
Wise Men Say...
United har det sværeste program, det er det man skal klynge sig til, men det løb er jo kørt. Den mulighed Liverpool havde lå i de to direkte opgør mod United og Arsenal - 0 point, 2x3 point til konkurrenterne, og det var så det.


Det er jeg nu ikke enig i. Begge har Chelsea på udebane, men derudover har United stadig City og Arsenal hjemme samt Everton ude foruden en potentielt tricky kamp i form af Palace ude. Det er ikke længe siden, man smed 8 point med netop syv runder tilbage, og selvom der vel de facto er tale om et 9-points forspring grundet målforskellen, så ser jeg ikke Liverpool (eller Tottenham for den sags skyld) som ude af løbet endnu.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
annonce